Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Με καθυστέρηση το «Πήγασος» στο Λαύριο | Εκνευρισμός από τους επιβάτες (photos)
pame boreio aigaio

Λήμνος: Με καθυστέρηση το «Πήγασος» στο Λαύριο | Εκνευρισμός από τους επιβάτες (photos)
07.02.2020 | 18:53

Λήμνος: Με καθυστέρηση το «Πήγασος» στο Λαύριο | Εκνευρισμός από τους επιβάτες (photos)

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Με καθυστέρηση έφτασε το πλοίο «Εξπρές Πήγασος» στο λιμάνι του Λαυρίου, το απόγευμα της Παρασκευής, γεγονός που προκάλεσε τη δυσαρέσκεια και τον εκνευρισμό των επιβατών, όπως οι ίδιοι μετέφεραν στον FM 100.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το τροποποιημένο δρομολόγιο, το πλοίο αναχώρησε στις 7 το πρωί της Παρασκευής και η προγραμματισμένη άφιξή του ήταν στις 4 το απόγευμα. Ωστόσο, όπως πληροφορούμαστε, το «Εξπρές Πήγασος» έφτασε λίγα λεπτά μετά τις 5, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να έρθουν αντιμέτωποι με το πλέον σύνηθες πρόβλημα: να μην προλάβουν το λεωφορείο για Αθήνα. Αυτό είχε ως συνέπεια είτε κάποιοι να αναγκαστούν να αναχωρήσουν με ταξί είτε να περιμένουν για μια ώρα -δεδομένων και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν σήμερα- μέχρι το επόμενο δρομολόγιο του ΚΤΕΛ.

Στο πλοίο επέβαιναν ο Έπαρχος Λήμνου κ. Άγγελος Βλάττας Λαμπρινός καθώς και πολλοί από τους νεοσύλλεκτους που ορκίστηκαν εχθές.

 

Μοιραστείτε τοcharitakis new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018