Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Νικόλας Αναγωστόπουλος Πρωταθλητής Ελλάδος στο "Classic Cocktail"
Ο Νικόλας Αναγωστόπουλος Πρωταθλητής Ελλάδος στο "Classic Cocktail"
12.02.2020 | 13:20

Ο Νικόλας Αναγωστόπουλος Πρωταθλητής Ελλάδος στο "Classic Cocktail"

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Νικόλας Αναγνωστόπουλος, με καταγωγή από τη Λήμνο είναι o μεγάλος νικητής του 25ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Classic Cocktail Long Drink category

Πιο συγκεκριμένα στα πλαίσια του 25ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος cocktail που διοργάνωσε η Ένωση Bartenders Ελλάδος στην HO.RE.CA, 07-10 Φεβρουαρίου 2020, στο Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, διεξήχθη και o τελικός γύρος του 25ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Classic Cocktail (Long Drink category).

Σκοπός του διαγωνισμού ήταν η ανακήρυξη του Πανελληνίου Πρωταθλητή στην κατηγορία classic cocktail - Long Drink που θα εκπροσωπήσει τη χώρας μας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της ΙΒΑ, όπου θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο του 2020, στην Αγία Πετρούπολη, Ρωσία, με το Νικόλα να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Εκεί εκπροσωπώντας την Ελλάδα θα αναμετρηθεί με άλλους 68 συμμετέχοντες από διάφορες χώρες από όλο τον κόσμο, για τον παγκόσμιο τίτλο!

Καλή επιτυχία Νικόλα.

Νικόλας Αναγνωστόπουλος:
▪︎Bartender & Bar Owner of Karagiozis Bar Lemnos-Greece
▪︎Member of Barphilosophy Team

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018