Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου στο στούντιο της ΕΡΤ3 | «Ένα πολυβραβευμένο σχολείο από τη Λήμνο» (video & photo)

banner roots

Το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου στο στούντιο της ΕΡΤ3 | «Ένα πολυβραβευμένο σχολείο από τη Λήμνο» (video & photo)
20.02.2020 | 20:04

Το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου στο στούντιο της ΕΡΤ3 | «Ένα πολυβραβευμένο σχολείο από τη Λήμνο» (video & photo)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Στο στούντιο της εκπομπής «Συν» της ΕΡΤ3 με τη Σύνθια Σάπικα φιλοξενήθηκαν οι μαθήτριες του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου Δέσποινα και Νικολέτα Δήμου και η Διευθύντρια του σχολείου κ. Χαριτίνη Φωτοπούλου.

Οι δύο μαθήτριες και η εκπαιδευτικός μίλησαν για την πρόσφατη βράβευση του σχολείου στο μεγαλύτερο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Ολυμπίας με την ταινία μικρού μήκους «Mask off», που απέσπασε το πρώτο βραβείο στη θεματική «Το φύλο σε πρώτο πλάνο».

Με αφορμή την εν λόγω βράβευση, η Δέσποινα και η Νικολέτα κλήθηκαν να εκφέρουν την άποψή τους για τη διαφορετικότητα και το μπούλινγκ, εξάροντας τη σημασία του δικαιώματος της ισότητας τόσο εντός όσο και εκτός της σχολικής κοινότητας.

Να σημειωθεί ότι ομάδα του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα για τους Πανελλήνιους Μαθητικούς Καλλιτεχνικούς Αγώνες Τέχνης των εκπαιδευτήριων Μαντουλίδη, στους οποίους και λαμβάνει μέρος.

gymnasio livadoxwriou thessaloniki

Φωτογραφία: Παντελής Ζαφείρης

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel