Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Δημήτρης Τσομπανέλλης από τον Άγιο Ευστράτιο ανάμεσα στους υποτρόφους της Pastra Cretonaxiosa (video)

afoi poriazi

Ο Δημήτρης Τσομπανέλλης από τον Άγιο Ευστράτιο ανάμεσα στους υποτρόφους της Pastra Cretonaxiosa (video)
25.02.2020 | 18:52

Ο Δημήτρης Τσομπανέλλης από τον Άγιο Ευστράτιο ανάμεσα στους υποτρόφους της Pastra Cretonaxiosa (video)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Ανάμεσα στους υπότροφους που στηρίζει η «Ελληνική Ομάδα της Μάγχης» Pastra Cretonaxiosa μέσω του «Excellenseas», βρίσκεται και ο επιτυχών των Πανελλαδικών εξετάσεων Δημήτρης Τσομπανέλλης από τον Άγιο Ευστράτιο.

Ο Δημήτρης αποφοίτησε πέρυσι από το Λύκειο και κατάφερε να εισαχθεί με 15.900 μόρια στο Τμήμα Κοινωνικών Λειτουργών Πάτρας, σχολή που αποτελούσε την πρώτη του επιλογή. Για τον λόγο αυτό, έλαβε μία από τις υποτροφίες της Pastra Cretonaxiosa μέσω του φορέα «Θάλασσες Αριστείας» που στηρίζει αριστούχους μαθητές μικρών και ακριτικών νησιών.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο χρόνια, η «Ελληνική Ομάδα της Μάγχης» διέσχισε κολυμπώντας το πέρασμα Λήμνος - Αϊ Στράτης με ένα εμπνευσμένο υψηλό συμβολισμό που αναδεικνύει τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στα μικρά ακριτικά νησιά, προκειμένου να παραδώσει μια αντίστοιχη υποτροφία στην επιτυχούσα των Πανελλαδικών Ζωή Τσομπανέλλη.

Οι φετινοί υπότροφοι του «Excellenseas» τιμήθηκαν σε ειδική εκδήλωση, όπου ιδρυτές, επιστημονικό συμβούλιο και οργανωτική επιτροπή γνώρισαν, συνομίλησαν με τα παιδιά των νησιών του Αϊ-Στράτη, του Μεγανησίου, του Καστελόριζου και της Αστυπάλαιας, και σχεδίασαν το νέο τους ταξίδι στην ακαδημαϊκή ζωή τους.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του ANT1:

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018