Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Χαλβάη 5-0», «1917» και Τζέιμς Μποντ στο νέο πρόγραμμα του «Μαρούλα»

banner roots

«Χαλβάη 5-0», «1917» και Τζέιμς Μποντ στο νέο πρόγραμμα του «Μαρούλα»
03.03.2020 | 21:46

«Χαλβάη 5-0», «1917» και Τζέιμς Μποντ στο νέο πρόγραμμα του «Μαρούλα»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Εννέα ξεχωριστές κινηματογραφικές παραγωγές περιλαμβάνει το νέο πρόγραμμα του δημοτικού κινηματοθέατρου «Μαρούλα» για τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο & Μάιο, που θα μας χαρίσει νέες ενδιαφέρουσες, διασκεδαστικές, περιπετειώδεις και ανθρώπινες κινηματογραφικές στιγμές.

Ξεκινήσαμε με την ταινία «Μη χαμηλώνεις το βλέμμα», ένα έργο που υπήρξε υποψήφιο για δύο Όσκαρ, μια αληθινή ανθρώπινη ιστορία μέσα σε τρεις  διαφορετικές εποχές της γερμανικής ιστορίας.

Συνεχίζουμε στις 6, 7 & 8 Μαρτίου με την μεταγλωττισμένη ταινία φαντασίας «Ντούλιτλ», σε ώρες προβολής για τους μικρούς μας φίλους. Πρωταγωνιστής ο ξακουστός γιατρός και κτηνίατρος της βασίλισσας Βικτώρια, ο οποίος φεύγει για μια επικών διαστάσεων περιπέτεια σε ένα μυθικό νησί.

Το «1917», η ταινία που κέρδισε τρία Όσκαρ, 7 BAFTA και δύο χρυσές σφαίρες και είναι πια αδιαμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς προβάλλεται στις 13, 14 & 15 Μαρτίου. Στην καρδιά του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου δύο Βρετανοί στρατιώτες αναλαμβάνουν μια επικίνδυνη αποστολή, παραδίδοντας ένα μήνυμα που θα σταματήσει μια θανάσιμη επίθεση.

Άφθονο γέλιο θα μας χαρίσει στις 20, 21 & 22 Μαρτίου η ταινία «Χαλβάη 5-0», με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή στον ρόλο του αστυνόμου Μπέκρα, που επιχειρεί να εξιχνιάσει τη δολοφονία ενός χαλβαδοβιομήχανου και μια δυνατή ομάδα από δημοφιλείς ηθοποιούς και καλλιτέχνες.

Ο Μάρτιος κλείνει με το «Φύγαμε», την ολοκαίνουρια ταινία της Disney και της Pixar από τους δημιουργούς του που θα προβληθεί μεταγλωττισμένη στις 25, 27, 28 & 29 Μαρτίου. Τοποθετημένο στα προάστια ενός φανταστικού κόσμου, το «Φύγαμε», η ολοκαίνουρια ταινία της Disney και της Pixar από τους δημιουργούς του TOY STORY και του ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ. Η ταινία συστήνει στο κοινό δύο αδέρφια-ξωτικά που μπλέκονται σε μια απίθανη περιπέτεια για να ανακαλύψουν αν υπάρχει ακόμα μαγεία εκεί έξω.

Υποδεχόμαστε τον Απρίλιο με την ταινία «Η Μπαλάντα του Ρίτσαρντ Τζούελ» στις 3, 4 και 5 Απριλίου. Μια αληθινή ιστορία ηρωισμού αλλά και διαστρέβλωσης της κοινής γνώμης, με πρωταγωνιστή τον Ρίτσαρντ Τζούελ, έναν άνθρωπο που, ενώ έσωσε ζωές στη βομβιστική επίθεση των Ολυμπιακών Αγώνων της Ατλάντα, βρέθηκε στο στόχαστρο του FBI και του Τύπου και είδε τη ζωή του να διαλύεται.

Η ταινία «Τζότζο», μία σάτιρα του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, η οποία κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου θα προβληθεί στις 10, 11 & 12 Απριλίου. Πρωταγωνιστής ένα μοναχικό αγόρι από τη Γερμανία, ο Τζότζο, του οποίου η ιδέα για τον κόσμο αντιστρέφεται, όταν ανακαλύπτει ότι η διαζευγμένη μητέρα του κρύβει μια Εβραιοπούλα στη σοφίτα τους.

Οι περίφημοι Ευχούληδες που τόσο αγαπήσαμε επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη του «Μαρούλα» στις 24, 25 και 26 Απριλίου. Οι «Ευχούληδες 2» μας επιφυλάσσουν ένα νέο ανατρεπτικό κωμικό υπερθέαμα με εκπληκτική μουσική και συντελεστές τους ιδιοφυείς δημιουργούς του «Σρεκ»!

Το πρόγραμμα κλείνει με γερές δόσεις δράσης και περιπέτειας από την 25η ταινία του Τζέιμς Μποντ. Ο Ντάνιελ Κρεγκ «δεν έχει χρόνο να πεθάνει» στη νέα συναρπαστική συνέχεια των περιπετειών του «No time to die», που θα προβληθεί στις 2, 3 και 4 Μαΐου. Τι κι αν ο πιο διάσημος πράκτορας αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να χαλαρώσει στη Τζαμάικα; Το καθήκον τον καλεί για άλλη μια φορά, όταν ένας παλιός φίλος του από τη CIA ζητά τη βοήθειά του.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

maroula kolaz

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το