Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Νέα μηχανήματα καθαριότητας παρέλαβε εχθές ο Δήμος Λήμνου
afoi poriazi
Νέα μηχανήματα καθαριότητας παρέλαβε εχθές ο Δήμος Λήμνου
24.07.2013 | 14:08

Νέα μηχανήματα καθαριότητας παρέλαβε εχθές ο Δήμος Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Από νωρίς το πρωί, έπιασαν δουλειά τα 2 νέα σάρωθρα, που παρέλαβε εχθές ο Δήμος Λήμνου.

Το δελτίο τύπου αναφέρει:

Ο Δήμος Λήμνος καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να διατηρεί το νησί μας καθαρό παρά την έλλειψη προσωπικού και την πολύ μεγάλη μείωση των χρηματοδοτήσεων.

Οι διαδικασίες για την προμήθεια εξοπλισμού αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού συστήματος συλλογής – μεταφοράς απορριμμάτων του Δήμου, από το ΕΣΠΑ ολοκληρώθηκαν. Σήμερα 23 Ιουλίου 2013 παραλαμβάνονται 2 σάρωθρα οχήματα τεσσάρων και δύο κυβικών και ένα καλαθοφόρο όχημα, ενώ ήδη έχουν παραληφθεί 30 κάδοι container για ογκώδη απορρίμματα. Μέχρι τα μέσα Αυγούστου θα έχει ολοκληρωθεί η προμήθεια του συνόλου του εξοπλισμού.      

Παράλληλα ενόψει και της κορύφωσης της τουριστικής περιόδου στο νησί μας,  ο Δήμος Λήμνου προχωρά στον καθαρισμό και την απομάκρυνση των σκουπιδιών κατά μήκος του επαρχιακού οδικού δικτύου, παρά το γεγονός ότι δεν έχει την σχετική  αρμοδιότητα και ευθύνη

Ταυτόχρονα ετοιμάστηκε και θα ακούγεται καθημερινά στα ραδιόφωνα ένα σποτάκι για την καθαριότητα και ιδίως  την ανακύκλωση, που όλοι μαζί πρέπει να στηρίξουμε μετά την πολύ επιτυχημένη εφαρμογή της στο αρχικό πιλοτικό στάδιο. Γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να διατηρήσουμε τη Λήμνο καθαρή, να προστατεύσουμε το περιβάλλον και τις ακτές μας και να χαιρόμαστε μαζί με τους επισκέπτες την ομορφιά του νησιού μας.

 

                                               CIMG2320

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018