Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δημοτικό Συμβούλιο Λήμνου: Συνεδριάζει δια περιφοράς | Στο επίκεντρο ο κορωνοϊός
pame boreio aigaio

Δημοτικό Συμβούλιο Λήμνου: Συνεδριάζει δια περιφοράς | Στο επίκεντρο ο κορωνοϊός
27.03.2020 | 19:24

Δημοτικό Συμβούλιο Λήμνου: Συνεδριάζει δια περιφοράς | Στο επίκεντρο ο κορωνοϊός

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Δια περιφοράς θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λήμνου, όπως ορίζει ο νόμος στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Μαρτίου στις 12.00 μ.μ.

Δείτε τα θέματα για τα οποία θα ληφθούν αποφάσεις:

themata ds31320

Όπως αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση σύγκλησης του Δημοτικού Συμβουλίου: «Μέχρι την ώρα λήξης της συνεδρίασης δια περιφοράς, οι δημοτικοί σύμβουλοι θα μπορούν να ψηφίσουν τα ανωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης με e-mail από προσωπικό τους λογαριασμό προς το e-mail του Τμήματος Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων Δήμου Λήμνου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αποστέλλοντας συμπληρωμένο με την ψήφο τους το συννημένο έντυπο ψηφοφορίας, προκειμένου να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή και να ολοκληρωθεί η διαδικασία χωρίς κίνδυνο υγείας.

Όσοι δημοτικοί σύμβουλοι δεν διαθέτουν προσωπικό λογαριασμό e-mail θα μπορούν μπορούν να ψηφίσουν τα ανωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης είτε με τηλεφωνική επικοινωνία στην Πρακτικογράφο του Δ.Σ.: τηλέφωνο 2254350029, είτε στο FAX : 2254350050.

Μετά το πέρας της ώρας λήξης καμία ψήφος δεν θα ληφθεί υπόψη. Οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα ανακοινωθούν στο σώμα στην πρώτη συνεδρίαση μετά την λήξη των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού».

 

Μοιραστείτε τοcharitakis new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018