Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος Τουρισμός: Ποντάρουν στην προσέλκυση επισκεπτών από την Β. Ελλάδα

banner roots

Λήμνος Τουρισμός: Ποντάρουν στην προσέλκυση επισκεπτών από την Β. Ελλάδα
24.04.2020 | 12:40

Λήμνος Τουρισμός: Ποντάρουν στην προσέλκυση επισκεπτών από την Β. Ελλάδα

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στον εσωτερικό τουρισμό, σε όποιο ποσοστό κι αν κυμανθεί, επικεντρώνονται τόσο η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου όσο και οι επαγγελματίες των νησιών μας για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στην σύσκεψη με τηλεδιάσκεψη που συγκάλεσε χθες ο Κώστας Μουτζούρης συμμετείχαν αρμόδια στελέχη της Περιφέρειας και εκπρόσωποι φορέων από τα νησιά Λέσβο, Χίο, Σάμο, Λήμνο και Ικαρία, οι οποίοι τόνισαν ότι η φετινή σεζόν θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, αλλά πρέπει να υπάρξει η καλύτερη δυνατή κίνηση ώστε να μην σβηστούν τα νησιά μας από τον χάρτη οριστικά.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως δήλωσε στα “Νέα της Λέσβου” ο Περιφερειάρχης, αποφασίστηκε να δρομολογηθούν συγκεκριμένες, στοχευμένες ενέργειες για την προσέλκυση επισκεπτών από την Βόρεια Ελλάδα, την αγορά που κατεξοχήν στηρίζει τα νησιά μας.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να επανασχεδιαστεί η καμπάνια προβολής τους επόμενους 2 μήνες, όταν πλέον θα έχουν αρθεί τα περιοριστικά μέτρα που επέβαλλε η πανδημία. Πολλοί ήταν εκείνοι που επεσήμαναν ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς θα πρέπει να απαιτήσουν από την κυβέρνηση την επιδότηση των εισιτηρίων ώστε να στηριχθεί έμπρακτά ο τουρισμός σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία.

«Η σύσκεψη αυτή ήταν μόνο η αρχή για να ακουστούν κάποιες απόψεις, θέσεις και αιτήματα τα οποία πρέπει να προωθηθούν. Από κει και πέρα, θα έχουμε συνεχή επαφή και συνεργασία με τους εμπλεκόμενους τουριστικούς φορείς ώστε να περιορίσουμε τις απώλειες στο μικρότερο δυνατό βαθμό», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μουτζούρης.

Πηγή: nealesvou.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel