Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Επικαιροποιημένα στοιχεία ποιότητας πόσιμου νερού για τις κοινότητες των ΔΕ Μύρινας και Ν. Κούταλης

afoi poriazi

charitakis banner new

Επικαιροποιημένα στοιχεία ποιότητας πόσιμου νερού για τις κοινότητες των ΔΕ Μύρινας και Ν. Κούταλης
07.05.2020 | 18:46

Επικαιροποιημένα στοιχεία ποιότητας πόσιμου νερού για τις κοινότητες των ΔΕ Μύρινας και Ν. Κούταλης

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Δήμου Λήμνου (www.limnos.gov.gr) τα επικαιροποιημένα στοιχεία ποιότητας πόσιμου νερού των Κοινοτήτων των Δημοτικών Ενοτήτων Μύρινας και Νέας Κούταλης.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Λήμνου, μπορούν «οι καταναλωτές να έχουν πρόσβαση σε αυτά. Επίκειται δε η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και για τις Δημοτικές Ενότητες Μούδρου και Ατσικής.

Συγκεκριμένα οι παράμετροι παρακολούθησης περιλαμβάνουν μικροβιολογικές, χημικές και ενδεικτικές αναλύσεις των δικτύων ύδρευσης-γεωτρήσεων-πηγαδιών-πηγών που καταλήγουν στις δεξαμενές ύδρευσης των Κοινοτήτων του Δήμου μας».

«Τα ανωτέρω στοιχεία οι καταναλωτές μπορούν να τα αναζητούν στην ενότητα Περιβάλλον, κατηγορία Αναλύσεις Νερού της ιστοσελίδας του Δήμου Λήμνου και να ενημερώνονται για την ποιότητα νερού», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε τα στοιχεία εδώ.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018