Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αναβάλλεται το Lemnos Philema 2020

banner roots

Αναβάλλεται το Lemnos Philema 2020
24.05.2020 | 18:12

Αναβάλλεται το Lemnos Philema 2020

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Το Φεστιβάλ Γαστρονομίας & Οίνου Lemnos Philema ξεκίνησε το 2017 και επί τρεις συνεχείς χρονιές έλαβε χώρα στη Λήμνο στα τέλη Ιουλίου με μια γιορτή που εξυμνεί τον πλούτου του νησιού μέσα από τις γεύσεις. Φέτος, δεδομένων των νέων συνθηκών που έχει επιβάλει ο Covid-19, το φεστιβάλ έχει ανασταλεί.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών: «Το καθιερωμένο Lemnos Philema για φέτος ετοίμαζε περισσότερες δράσεις με πρωταγωνιστές τα τοπικά προϊόντα και καλεσμένους μεγάλα ονόματα της Ελληνικής γαστρονομίας, οι οποίοι ανανεώνουν το ραντεβού τους στη Λήμνο όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Στο τιμόνι του Lemnos Philema είναι από φέτος ο Σύλλογος Γαστρονομίας & Οίνου Λήμνου, ο οποίος σε συνεργασία με την Άνθεια Κώτση, έχει ως στόχο την ανάδειξη της γαστρονομίας της Λήμνου αλλά και την ίδια τη Λήμνο ως έναν ποιοτικό γαστρονομικό προορισμό. Το καλοκαιρινό φεστιβάλ δεν είναι η μοναδική δράση που έχει ανασταλεί, καθώς είχαν προγραμματιστεί επιπλέον δρώμενα στο νησί την περίοδο του φεστιβάλ αλλά και την Αθήνα τους μήνες που μας πέρασαν. 

Καθώς φέτος η διεξαγωγή του ετήσιου φεστιβάλ που περιμέναμε με τόση χαρά στα τέλη Ιουλίου αναβάλλεται, σας προσκαλούμε να μας γνωρίσετε μέσα από τα social media όπου μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την υπέροχη Λήμνο!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους υποστηρικτές του Lemnos Philema, οι οποίοι κάτω από άλλες συνθήκες θα ήταν και φέτος κοντά μας, μεταξύ άλλων την Καθημερινή με τα περιοδικά Γαστρονόμος και Οινοχόος, την Aegean Airlines, και τους ανθρώπους που θα μας έκαναν τη τιμή να λάβουν μέρος στο φεστιβάλ μας αυτό το καλοκαίρι.

Κλείνοντας, μοιραζόμαστε μαζί σας μερικές φωτογραφίες από τη Λήμνο και το Lemnos Philema».

Περισσότερες πληροφορίες:

www.lemnos-philema.com

https://www.facebook.com/lemnosphilema/

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το