Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αίτημα να συμπεριληφθεί η Σύρος στη γραμμή Ικαρία – Σάμος – Χίος – Μυτιλήνη – Λήμνος – Καβάλα
perifereia aigaiou

ikteo limnou
Αίτημα να συμπεριληφθεί η Σύρος στη γραμμή Ικαρία – Σάμος – Χίος – Μυτιλήνη – Λήμνος – Καβάλα
28.05.2020 | 16:47

Αίτημα να συμπεριληφθεί η Σύρος στη γραμμή Ικαρία – Σάμος – Χίος – Μυτιλήνη – Λήμνος – Καβάλα

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Αίτημα να συμπεριληφθεί η Σύρος στην ακτοπλοϊκή γραμμή Ικαρία – Σάμος – Χίος – Μυτιλήνη – Λήμνος – Καβάλα κατέθεσε ο Δήμαρχος Σύρου Νικόλαος Λειβαδάρας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το cyclades24.gr: «Κατόπιν πληροφόρησης ότι, από τις αρχές Ιουλίου του τρέχοντος έτους, η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σύρου με Ικαρία και Σάμο θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα και μάλιστα χωρίς επιστροφή, ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κ. Νικόλαος Λειβαδάρας, εκφράζοντας το αίτημα της τοπική μας κοινωνίας, απέστειλε επιστολή και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, τη Διεύθυνση Θαλάσσιων Συγκοινωνιών και την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries, προκειμένου να συμπεριληφθεί το νησί μας στη δρομολογιακή γραμμή που θα προσεγγίζει τα λιμάνια της Ικαρίας – Σάμου – Χίου – Μυτιλήνης – Λήμνου – Καβάλας.

Η συγκεκριμένη ακτοπλοϊκή διασύνδεση είναι πολύ σημαντική δεδομένου ότι η Σύρος, ως πρωτεύουσα του Νομού Κυκλάδων και διοικητική έδρα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, έχει αυξημένες ανάγκες μετακίνησης των μόνιμων κατοίκων, των δικαστικών λειτουργών, καθώς και των επαγγελματιών, ενώ παράλληλα θα προωθήσει σημαντικά την τουριστική κίνηση στο νησί μας, η οποία έχει πληγεί σε μεγάλο βαθμό λόγω της πανδημίας».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018