Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λημνιακό Ωδείο: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα νέα τμήματα!

banner roots

Λημνιακό Ωδείο: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα νέα τμήματα!
09.07.2020 | 18:30

Λημνιακό Ωδείο: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα νέα τμήματα!

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Ξεκίνησαν και φέτος οι εγγραφές για τα νέα τμήματα του Λημνιακού Ωδείου, οι οποίες θα διαρκέσουν ως τις 30 Σεπτεμβρίου ενώ τα τμήματα ξεκινούν τη λειτουργία τους στις 15 Σεπτεμβρίου 2020. Οι νέοι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να μάθουν, να παίξουν και να διασκεδάσουν με τη μουσική μέσα από την κατάλληλη και έμπειρη διδακτική καθοδήγηση των καθηγητών του ωδείου.

Οι μαθητές μπορούν να διαλέξουν μέσα από πρωτοποριακά τμήματα εκμάθησης μουσικών οργάνων και μουσικής θεωρίας ενώ λειτουργούν τμήματα μουσικής ενασχόλησης από 2 ετών. Συγκεκριμένα, η σχολή βυζαντινής μουσικής συνεχίζει την πολυετή πορεία της καθώς υπάρχει η δυνατότητα εκμάθησης ανώτερων θεωρητικών για την απόκτηση πτυχίου αρμονίας. Στη σχολή κλασικής μουσικής, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα εκμάθησης βιολιού, κοντραμπάσου και βιολοντσέλου καθώς και πιάνου και αρμονίου, κλασικής, ακουστικής και ηλεκτρικής κιθάρας. Στον τομέα της λαϊκής μουσικής, δίνεται η δυνατότητα τόσο σε αρχάριους όσο και σε έμπειρους μαθητές να μάθουν την τέχνη του μπουζουκιού. Στην παραδοσιακή μουσική, το μαντολίνο συνεχίζει την ξεχωριστή πορεία του στην λημνιακή παράδοση ενώ εντάσσονται νέα τμήματα για τα όργανα του ούτι και του ταμπουρά (σάζι) με το έμπειρο προσωπικό των καθηγητών που απαρτίζει το δυναμικό του Λημνιακού Ωδείου.

Τέλος, ειδική ώθηση δίνεται και φέτος στα τμήματα για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας με τη δημιουργία δύο νέων τμημάτων δημιουργικής μουσικής απασχόλησης, ένα για τις ηλικίες 2-4 ετών και ένα δεύτερο για τις ηλικίες 4-6 ετών για παιδιά που ακολουθούν τις τάξεις του νηπιαγωγείου.

Αν θέλεις να μάθεις, να παίξεις, να δημιουργήσεις και να διασκεδάσεις με τη μουσική δεν έχεις παρά να έρθεις να μας γνωρίσεις από κοντά και να γραφτείς σε ένα από τα τμήματα μας. Οι εγγραφές ξεκίνησαν! Κλείσε θέση για ένα δοκιμαστικό μάθημα τώρα!

ΛΗΜΝΙΑΚΟ ΩΔΕΙΟ!!! Ένα ωδείο... ένα σχολείο!!!

Πληροφορίες – εγγραφές στο τηλέφωνο 2254027998

ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: limniakoodeio.com

Διεύθυνση: Καρατζά 5, στο κέντρο της Μύρινας

Ακούστε τη Χρυσούλα Διαβάτη να μιλάει για το Λημνιακό Ωδείο!

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel