Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Covid-19: Ο Κοσμάς Κουμιανός διαθέτει μέρος των εσόδων από έκθεσή του για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Λήμνου

banner roots

Covid-19: Ο Κοσμάς Κουμιανός διαθέτει μέρος των εσόδων από έκθεσή του για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Λήμνου
28.07.2020 | 20:33

Covid-19: Ο Κοσμάς Κουμιανός διαθέτει μέρος των εσόδων από έκθεσή του για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Λήμνου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία για τη στήριξη και την ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Λήμνου ανέλαβε ο Κοσμάς Κουμιανός.

Εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο γνωστός φωτογράφος με καταγωγή από το νησί του Ηφαίστου, αποφάσισε να διαθέσει μέρος των εσόδων από την ατομική του έκθεση «Θeros», που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο «Αποθήκη» στο λιμάνι της Μύρινας, για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Λήμνου στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του Covid-19.

Την απόφαση του Κοσμά Κουμιανού γνωστοποίησε σήμερα η αδελφή του, Μαρία, επιμελήτρια εκθέσεων, η οποία επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Λήμνου συνοδεία του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου κ. Θωμά Λούκα.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, ευχαριστεί τον φωτογράφο και τη Μαρία Κουμιανού για την ουσιαστική στήριξη που παρέχουν στο ίδρυμα:

«Σήμερα, Τρίτη 28 Ιουλίου 2020, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο μας η επιμελήτρια εκθέσεων κα. Κουμιανού Μαρία, αδελφή του αναγνωρισμένου Λημνιού φωτογράφου Κοσμά Κουμιανού, συνοδεία του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου κ. Λούκα Θωμά.

Η κα. Κουμιανού μας εξέφρασε την πρόθεσή της μέρος των εσόδων της ατομικής έκθεσης "Θeros" του Κοσμά Κουμιανού στην "Αποθήκη" να διατεθεί για τις ανάγκες του Γ.Ν.-Κ.Υ. Λήμνου, στα πλαίσια της αντιμετώπισης της πανδημίας του Covid-19.

Η διοίκηση του Γ.Ν.-Κ.Υ. Λήμνου εκφράζει τις ευχαριστίες της για την έμπρακτη και ουσιαστική στήριξη που παρέχουν στο Νοσοκομείο μας».

maria koumianou nosokomeio limnou

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel