Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Βαρβάρα Βαγιάκου – Βλαχοπούλου: Το νέο μου βιβλίο είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που αξίζουν το χειροκρότημα της ζωής (audio)

afoi poriazi

Βαρβάρα Βαγιάκου – Βλαχοπούλου: Το νέο μου βιβλίο είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που αξίζουν το χειροκρότημα της ζωής (audio)
11.08.2020 | 21:40

Βαρβάρα Βαγιάκου – Βλαχοπούλου: Το νέο μου βιβλίο είναι αφιερωμένο στους ανθρώπους που αξίζουν το χειροκρότημα της ζωής (audio)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη το νέο βιβλίο της Βαρβάρας Βαγιάκου – Βλαχοπούλου με τίτλο «Ψιτ, ψιτ, ακούει κανείς;».

Πρόκειται για είκοσι εννέα διηγήματα «από μια πέννα που πάλλεται με τον σεισμογράφο της καθημερινότητας», όπως διαβάζουμε στο οπισθόφυλλο.

Η Λημνιά συγγραφέας φιλοξενήθηκε στον FM 100 και μίλησε στην εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου για τα στοιχεία εκείνα που συνθέτουν το νέο της συγγραφικό πόνημα. Είκοσι εννέα διηγήματα, στις γραμμές των οποίων αναδύονται οι προβληματισμοί της συγγραφέως. Προβληματισμοί για την καθημερινή ζωή αφού, όπως δηλώνει η ίδια, αρέσκεται να αφιερώνει χρόνο στους ανθρώπους που έχουν παραγκωνιστεί από τη ζωή. Σε εκείνους που ζουν στο παρασκήνιο αλλά δεν παύουν να έχουν ζωτικό ρόλο στις ζωές των άλλων. Σε αυτούς άλλωστε είναι αφιερωμένο το νέο της βιβλίο. Σε όσους που αξίζουν το χειροκρότημα της ζωής.

Ακούστε τη συγγραφέα στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα:

 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018