Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ιατρικός Σύλλογος Λήμνου: Τοποθετήθηκε εξωτερικός απινιδωτής στο κτήριο του Λιμεναρχείου Μύρινας (photos)
pame boreio aigaio

Ιατρικός Σύλλογος Λήμνου: Τοποθετήθηκε εξωτερικός απινιδωτής στο κτήριο του Λιμεναρχείου Μύρινας (photos)
14.08.2020 | 13:19

Ιατρικός Σύλλογος Λήμνου: Τοποθετήθηκε εξωτερικός απινιδωτής στο κτήριο του Λιμεναρχείου Μύρινας (photos)

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Ένας εξωτερικός απινιδωτής τοποθετήθηκε σήμερα στο κτήριο του Λιμεναρχείου Μύρινας, με πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου και σε συνεργασία με τη Λιμενική Αρχή του νησιού.

graffiti apinidotis limenarxeio myrinas 1

Αυτή τη φορά τον απινιδωτή συνοδεύει ένα γκράφιτι που φιλοτέχνησε ο καλλιτέχνης Dee71, κατά κόσμον Δημήτρης Μορφόπουλος, Λιμενικός που εργάζεται στον Άγιο Ευστράτιο. Σκοπός του γκράφιτι είναι να προσελκύει τα βλέμματα των περαστικών κάτι που, όπως πληροφορούμαστε, ήδη συμβαίνει.

graffiti apinidotis limenarxeio myrinas 2

graffiti apinidotis limenarxeio myrinas

Υπενθυμίζεται ότι άλλοι δύο απινιδωτές έχουν τοποθετηθεί σε Άγιο Ευστράτιο και Λήμνο αντίστοιχα. Συγκεκριμένα, ο ένας βρίσκεται στην κεντρική εκκλησία του γειτονικού νησιού και η τοποθέτηση έγινε σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίου Ευστρατίου και τη Μητρόπολη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου. Ο έτερος απινιδωτής εγκαταστάθηκε στην ανατολική Λήμνο και συγκεκριμένα στον εξωτερικό τοίχο του Ιερού Ναού Αγίας Αναστασίας, στην κεντρική πλατεία του Κοντοπουλίου, σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Λήμνου.

 

Μοιραστείτε τοcharitakis new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018