Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Μητροπολίτης Λήμνου στην Καλαμπάκα για τον εορτασμό του πολιούχου της Αγίου Βησσαρίωνος

banner roots

Ο Μητροπολίτης Λήμνου στην Καλαμπάκα για τον εορτασμό του πολιούχου της Αγίου Βησσαρίωνος
09.09.2020 | 21:33

Ο Μητροπολίτης Λήμνου στην Καλαμπάκα για τον εορτασμό του πολιούχου της Αγίου Βησσαρίωνος

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Στην Καλαμπάκα θα βρεθεί ο Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος για τον εορτασμό του πολιούχου της Αγίου Βησσαρίωνος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα εορτασμού που εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων:

«Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος: Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, το πρωί, θα συλλειτουργήσει με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεο στην Ιερά Μονή Μεγάλου Μετεώρου.

Το απόγευμα στις 6.45 μ.μ., θα λάβει μέρος στον εσπερινό της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναού Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιεροθέου.

Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, το πρωί θα συλλειτουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιεροθέου στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού Δολιανών.

Το απόγευμα στις 7 μ.μ., θα λάβει μέρος στον πολυαρχιερατικό Εσπερινό επί τη εορτή του εν Αγίοις Πατρός ημών Βησσαρίωνος επισκόπου Σταγών στον ομώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Καλαμπάκας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου και συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Πειραιώς κ. Σεραφείμ, Φθιώτιδος κ. Συμεών και Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιεροθέου.

Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, θα συλλειτουργήσει μετά των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Πειραιώς κ. Σεραφείμ, Φθιώτιδος κ. Συμεών, Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου και Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιεροθέου στον εορτάζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας.

Eνημέρωση: Κατόπιν των νέων προληπτικών μέτρων του Υπουργείου Υγείας, για την προφύλαξη από την εξάπλωση του ιού COVID-19, που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την υποχρεωτική επιβολή της μάσκας προστασίας εντός των Ιερών Ναών, παρακαλούμε το Χριστεπώνυμο Πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, όπως έφαρμόσει το ως άνω μέτρο και χρησιμοποιεί απαραιτήτως την μάσκα προφυλάξεως εντός των Ιερών Ναών, όπως και στους αυλείους χώρους εν ώρα ακολουθιών, και τηρούνται οι μεταξύ των πιστών αποστάσεις».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το