Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Επίσκεψη προέδρου του Πανεπιστημιακού Τμήματος Λήμνου στο Κ.Π. «Πολιόχνη»
afoi poriazi
Επίσκεψη προέδρου του Πανεπιστημιακού Τμήματος Λήμνου στο Κ.Π. «Πολιόχνη»
16.09.2020 | 11:21

Επίσκεψη προέδρου του Πανεπιστημιακού Τμήματος Λήμνου στο Κ.Π. «Πολιόχνη»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Την Τρίτη (15/09) πραγματοποιήθηκε συνάντηση του πρόεδρου του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Γκατζιώνη Κωνσταντίνου με την επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου «Πολιόχνη» κ. Μαμαλίκου Μαρία στον χώρο του κέντρου πρόληψης.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η ενημέρωση του προέδρου για τη φιλοσοφία και τις δράσεις του κέντρου, η δυνατότητα συνεργασίας σε δράσεις με κοινούς στόχους και η ενίσχυση του ρόλου του Κέντρου Πρόληψης ως συμβουλευτικού σταθμού του πανεπιστημίου.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν να εργαστούν για την ανανέωση του υφιστάμενου μνημονίου συνεργασίας μεταξύ πανεπιστημίου και κέντρου πρόληψης που λήγει το 2020, να διερευνήσουν τη δυνατότητα επέκτασής του σε κοινές δράσεις έρευνας και ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή δράσης των συμβαλλομένων, στην διοργάνωση κοινών δραστηριοτήτων εκπαίδευσης, επιμόρφωσης και κατάρτισης σε θέματα εστιασμένου ενδιαφέροντος και τέλος στη δυνατότητα διοργάνωσης κοινών εκδηλώσεων, συνεδρίων, σεμιναρίων κλπ με στόχο τη μεταφορά ή/και ανταλλαγή τεχνογνωσίας-εμπειρίας και την ανάδειξη «καλών πρακτικών».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018