Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΧΟΛ «Ήφαιστος»: Πρεμιέρα χορευτικών συναντήσεων με ενημέρωση για τον κορωνοϊό

banner roots

ΧΟΛ «Ήφαιστος»: Πρεμιέρα χορευτικών συναντήσεων με ενημέρωση για τον κορωνοϊό
19.09.2020 | 20:54

ΧΟΛ «Ήφαιστος»: Πρεμιέρα χορευτικών συναντήσεων με ενημέρωση για τον κορωνοϊό

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Ξεκινούν, τη Δευτέρα (21/9), οι χορευτικές συναντήσεις του Χορευτικού Ομίλου Λήμνου «Ο Ήφαιστος» σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ομίλου, κατά την πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση από γιατρούς-μέλη του «Ηφαίστου» για τα μέτρα προστασίας κατά της Covid-19 που θα λαμβάνονται στη διάρκεια των μαθημάτων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΧΟΛ «Ήφαιστος»:

«Αγαπητά μας μέλη,καλοί μας φίλοι,λαμβάνοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης σε συλλογικό επίπεδο και στηριζόμενοι στην ατομική ευθύνη του καθενός,ξανασμίγουμε και φέτος στον κύκλο του χορού.

Η πρώτη μας συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 στις 7 μ.μ. στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου Μύρινας στην οδό Μητροπόλεως (από την πλευρά του Α Δημοτικού σχολείου.). Οι γιατροί και μέλη του Ομίλου μας κες Μαρίνα Πετρίδου και Βάσω Τσαϊρέλλη θα ενημερώσουν για τα απαραίτητα και επιβεβλημένα μέτρα προφύλαξης κατά του COVID 19, τα οποία θα ληφθούν στις φετινές χορευτικές μας συναντήσεις και βασίζονται στις επικαιροποιημένες οδηγίες ασφαλούς διεξαγωγής χορευτικών συναντήσεων και προβών του Υπουργείου Πολιτισμού.Επίσης θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα όλων των χορευτικών τμημάτων του Ομίλου.

Ευχαριστούμε την Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τον Γυμνασιάρχη κο Μανώλη Ρόκκο για την διάθεση του αύλειου χώρου του Γυμνασίου Μύρινας στον οποίο θα πραγματοποιούνται όσο ο καιρός το επιτρέπει οι χορευτικές μας συναντήσεις, καθώς επίσης και όλους εσάς για την μεγάλη προσέλευση κατά την διάρκεια των εγγραφών, την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας.

ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!».

 

xol ifaistos enarksi

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel