Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Πολιόχνη»: Πρόσκληση συνεργασίας σε συλλόγους της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου
afoi poriazi
«Πολιόχνη»: Πρόσκληση συνεργασίας σε συλλόγους της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου
22.09.2020 | 19:54

«Πολιόχνη»: Πρόσκληση συνεργασίας σε συλλόγους της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Πρόσκληση προς τους συλλόγους των Δήμων Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου απευθύνει το Κέντρο Πρόληψης «Πολιόχνη», για την υποβολή αιτημάτων συνεργασίας με σκοπό την οργάνωση δράσεων σε θέματα που αφορούν την πρόληψη των εξαρτήσεων, την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας αλλά και την ψυχολογική διαχείριση του κορωνοϊού.

Αναλυτικά, όπως αναφέρεται στην πρόσκληση:

«Το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου "Πολιόχνη", στα πλαίσια του προγραμματισμού των δράσεών του κατά το χρονικό διάστημα Οκτώβριος 2020 - Ιούνιος 2021, καλεί τους συλλόγους (πολιτιστικούς, αθλητικούς, γονέων κ.α.) του Δήμου Λήμνου και Δήμου Αγίου Ευστρατίου να καταθέσουν αιτήματα συνεργασίας σε θέματα που αφορούν την πρόληψη των εξαρτήσεων, την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας αλλά και την ψυχολογική διαχείριση του κορωνοϊού λόγω των έκτακτων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί σε παγκόσμιο επίπεδο.

Όλες οι δράσεις του Κέντρου Πρόληψης πραγματοποιούνται χωρίς οικονομική επιβάρυνση και θα είναι προσαρμοσμένες στα νέα δεδομένα ασφάλειας.

Το Κέντρο Πρόληψης βρίσκεται στη διάθεσή σας για την επεξεργασία των αιτημάτων και για περαιτέρω διευκρινίσεις στο 22540 22751».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018