Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΓΕ.Λ. Μούδρου: Διαδικτυακή συνάντηση με τη γγ του υπουργείου Παιδείας (photos)

banner roots

ΓΕ.Λ. Μούδρου: Διαδικτυακή συνάντηση με τη γγ του υπουργείου Παιδείας (photos)
16.10.2020 | 19:52

ΓΕ.Λ. Μούδρου: Διαδικτυακή συνάντηση με τη γγ του υπουργείου Παιδείας (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Σήμερα, Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020, οι μαθητές και οι μαθήτριες των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+ ΚΑ2 "Together: Equal in Dignity and Rights" (Μαζί: Ίσοι στην Αξιοπρέπεια και τα Δικαιώματα") και Teachers for Europe Erasmus+KA3 Diversity: A school full of colours-Rainbow project (Διαφορετικότητα: Ένα σχολείο γεμάτο χρώματα-σχέδιο Ουράνιο τόξο) του Γενικού Λυκείου Μούδρου είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν διαδικτυακά τη Γενική Γραμματέα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Αναστασία Γκίκα.

anastasia gkika gel moudrou

Η κ. Γκίκα απηύθυνε χαιρετισμό προς τη σχολική κοινότητα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Μέρες Erasmus (Erasmus Days).

anastasia gkika gel moudrou1

Στη συνέχεια, ο Διευθυντής του σχολείου, κ. Στέλιος Καραγιάννης, ευχαρίστησε την κ. Γκίκα για την αποδοχή της πρόσκλησης και τόνισε τη σημασία των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και τη θερμή υποστήριξή του σε κάθε είδους δράση.

gel moudrou

Μετά τη σύντομη συνομιλία τους, οι υπεύθυνες καθηγήτριες, Τριανταφυλλιά Βράνα (Erasmus plus) και Θεοδώρα Λυμπέρη (Teachers for Europe) αναφέρθηκαν στην απήχηση των προγραμμάτων στη σχολική κοινότητα, στη συνεργασία τους με τους μαθητές και τις μαθήτριες και έπειτα ο λόγος δόθηκε στους μαθητές και τις μαθήτριες των προγραμμάτων, Σταματία Αφεντούλη, Ευγενία Θωμά, Σταυρούλα Στενού και Μάριο Φίκαρη, οι οποίοι αναφέρθηκαν τόσο στην αξία της συμμετοχής τους στα προγράμματα όσο και σε λεπτομέρειες των δύο προγραμμάτων μέσα από σύντομες παρουσιάσεις. Τέλος, η συνάντηση έκλεισε μουσικά με το Imagine του John Lennon.

gel moudrou1

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel