Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δημοτικό Συμβούλιο Λήμνου: Ξανά στο τραπέζι το φωτοβολταϊκό πάρκο
achilladelis
Δημοτικό Συμβούλιο Λήμνου: Ξανά στο τραπέζι το φωτοβολταϊκό πάρκο
23.10.2020 | 20:19

Δημοτικό Συμβούλιο Λήμνου: Ξανά στο τραπέζι το φωτοβολταϊκό πάρκο

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Την Πέμπτη (29/10) στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί στο Κινηματοθέατρο «Μαρούλα» η εξ αναβολής συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τη γνωμοδότηση για το έργο «Υβριδικός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας της εταιρείας DYTIKOS HYBRID A.E. στη θέση “ΚΑΜΑΡΩΤΟ” της Δημοτικής Ενότητας Μούδρου».

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα είχε τεθεί προ ημερησίας διατάξεως στη συνεδρίαση της 12ης Οκτωβρίου, στην οποία παρίσταντο ο πρόεδρος της ΟΛΣΥ κ. Καραγιάννης, οι πρόεδροι των χωριών Σκανδάλης και Φισίνης, αλλά και κάτοικοι της περιοχής, μεταξύ των οποίων και ο κ. Μαυροθαλασσίτης. Οι συμμετέχοντες στη συνεδρίαση, μετά από τρίωρη σχεδόν συζήτηση, αποφάσισαν την αναβολή της λήψης απόφασης για την επόμενη συνάντηση κατά την οποία θα επιδιωκόταν να συμμετάσχει και εκπρόσωπος της εταιρείας.

Σημειώνεται ότι η πρόσκληση της σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου έχει κοινοποιηθεί στην «DYTIKOS HYBRID Α.Ε.», για την ώρα όμως παραμένει άγνωστο εάν θα παραστεί στη συζήτηση εκπρόσωπός της.

prosklisi ds291020

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018