Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Αϊ Στράτης απέκτησε ασθενοφόρο
perifereia aigaiou

ikteo limnou
Ο Αϊ Στράτης απέκτησε ασθενοφόρο
27.10.2020 | 09:35

Ο Αϊ Στράτης απέκτησε ασθενοφόρο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με διαδικασίες εξπρές δόθηκε άμεσα λύση σε ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζαν για αρκετό καιρό οι κάτοικοι τoυ Αγίου Ευστρατίου.

Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες, στο νησί του Βορειοανατολικού Αιγαίου βρέθηκε προ ημερών για την προετοιμασία των εργασιών για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου. Τότε, μεταξύ άλλων, οι κάτοικοι εξέφρασαν τη θέλησή τους να τους διατεθεί ένα ασθενοφόρο που θα καλύπτει τις ανάγκες του νησιού καθώς η κατάσταση του υπάρχοντος δεν έδινε τη δυνατότητα διακομιδής -ήταν σε κακή κατάσταση και ταυτόχρονα αδύνατη η επισκευή του.

Με την επιστροφή της από το νησί η κυρία Αγγελοπούλου ζήτησε τη συνδρομή του πρωθυπουργικού γραφείου για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη αποκατάσταση του προβλήματος που δημιουργούσε ανησυχία στους νησιώτες και σε περίπτωση έκτακτου συμβάντος θα υπήρχε δυσχέρεια στη μεταφορά τους στο περιφερειακό ιατρείο.

Θα είμαστε πάντα δίπλα σε εκείνους που δίνουν ζωή στον τόπο τους

Ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, ήρθε σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), Νίκο Παπαευσταθίου και μόλις πριν από λίγες μέρες έφτασε στο νησί ασθενοφόρο το οποίο θα καλύπτει τις ανάγκες των νησιωτών.

Στη συνέχεια, κατά τις ίδιες πληροφορίες, η δήμαρχος του νησιού Μαρία Κακαλή, θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες της προς το πρωθυπουργικό γραφείο για την άμεση ανταπόκριση λαμβάνοντας την απάντηση πως αυτό θα βρίσκεται πάντα και άμεσα, δίπλα σε όλους όσοι δίνουν ζωή στον τόπο τους όπως ακριβώς κάνουν οι κάτοικοι του Αγίου Ευστρατίου.

Πηγή: e-ota.gr 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018