Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>OxyZen: Το lockdown επιβάλλει γυμναστική στο σπίτι. Εμείς σου έχουμε τη λύση και είναι εντελώς δωρεάν!

banner roots

OxyZen: Το lockdown επιβάλλει γυμναστική στο σπίτι. Εμείς σου έχουμε τη λύση και είναι εντελώς δωρεάν!
22.11.2020 | 19:08

OxyZen: Το lockdown επιβάλλει γυμναστική στο σπίτι. Εμείς σου έχουμε τη λύση και είναι εντελώς δωρεάν!

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Η πανδημία Covid-19 έφερε σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητά μας αφού το lockdown και η καραντίνα δημιούργησαν νέα δεδομένα για εμάς και τις αγαπημένες μας συνήθειες. Τώρα είναι λοιπόν η ευκαιρία να μετατρέψουμε τις καινούργιες αυτές συνθήκες σε ευκαιρία για μια ουσιαστική αλλαγή!

Στη Λήμνο, το αγαπημένο σου γυμναστήριο OxyZen βρίσκεται κοντά σου και στο lockdown προσφέροντάς σου εντελώς δωρεάν online μαθήματα εκγύμνασης που θα σε βγάλουν από την αδράνεια και θα μετατρέψουν τη γυμναστική σε ένα λατρεμένο χόμπι που θα θέλεις να κρατήσεις για πάντα.

Γίνε μέλος στα πιο hot προγράμματα HIIT και Pilates, με έμπειρους και εξειδικευμένους instructors και δες το σώμα σου να αναζωογονείται με γυμναστική στο σπίτι!

Η προσφορά απευθύνεται σε όλους, συνδρομητές και μη, και η διαδικασία για να συμμετάσχεις είναι πολύ απλή. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις τη γνωστή ηλεκτρονική πλατφόρμα Zoom είτε στο κινητό/tablet είτε στον υπολογιστή σου, και να ζητήσεις τους κωδικούς από το OxyZen!

Τα μαθήματα διεξάγονται σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

HIIT - Δευτέρα και Τετάρτη στις 19:00

Pilates - Τρίτη και Πέμπτη στις 20:00                  

Επιπλέον, το γυμναστήριο OxyZen σου δίνει την ευκαιρία να προπονείσαι και μόνος σου όποια στιγμή της ημέρας θέλεις! Από τη Δευτέρα (23/11) θα αναρτώνται καθημερινά στα social media του γυμναστηρίου, σε Facebook και Instagram, προγράμματα ασκήσεων για το σπίτι.

Εσύ θα μείνεις έξω από το νούμερο ένα trend της καραντίνας;

oxyzen quarantine online limnos

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel