Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Διακοπές ρεύματος αύριο σε περιοχές της Μύρινας
facebook seminaria
Λήμνος: Διακοπές ρεύματος αύριο σε περιοχές της Μύρινας
26.11.2020 | 13:24

Λήμνος: Διακοπές ρεύματος αύριο σε περιοχές της Μύρινας

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Διακοπές ρεύματος θα σημειωθούν, την Παρασκευή (27/11) σε περιοχές της Μύρινας, σύμφωνα με ανακοίνωση του τοπικού πρακτορείου του ΔΕΔΔΗΕ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Αγαπητοί πελάτες

Η ανάγκη εκτελέσεως συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος:

Α. ΜΥΡΙΝΑ: ΑΠΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΔΕΗ – ΠΕΡΙΟΧΗ «Μαυραμπελια» - ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΡΙΝΑΣ – ΞΥΛΟΥΡΓΕΙΟ κ. ΚΑΖΟΛΗ - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ κ. ΣΑΒΒΟΓΛΟΥ, στις 27/11/20 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ από ώρα 08:00 π.μ. έως 14:00.

Β. ΜΥΡΙΝΑ: ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ αφοί ΑΧΙΛΛΑΔΕΛΗ και αντ/πεία κ. ΧΟΡΟΥ, στις 27/11/20 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ από ώρα 08:00 π.μ. έως 08:30 π.μ. και από 13:30 έως 14:00

Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος να γίνει ίσως και πριν από την προαναφερθείσα ώρα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση».

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018