Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΙΕΚ Λήμνου και Στέλιος Μάντζαρης παρουσιάζουν... «Ο τουρισμός την εποχή του COVID-19»
facebook seminaria
ΙΕΚ Λήμνου και Στέλιος Μάντζαρης παρουσιάζουν... «Ο τουρισμός την εποχή του COVID-19»
27.11.2020 | 13:58

ΙΕΚ Λήμνου και Στέλιος Μάντζαρης παρουσιάζουν... «Ο τουρισμός την εποχή του COVID-19»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το ΔΙΕΚ Λήμνου καλεί όλους όσους  ενδιαφέρονται για έναν βιώσιμο και ανθεκτικό νησιώτικο τουριστικό τομέα στην εποχή του covid-19, να συμμετάσχουν την Τετάρτη 2 Δεκέμβρη και ώρα 18:00, στο webinar με θέμα: «Ο τουρισμός την εποχή του COVID-19» πατώντας το παρακάτω σύνδεσμο:

https://zoom.us/j/92207062119?pwd=ZExGTklEb25BYzUwUUJxSkF0djExUT09#success

Κύριος ομιλητής μας, θα είναι ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου και Ειδικός Σύμβουλος Τουρισμού στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου κύριος Στέλιος Μάντζαρης.

Ο Στέλιος Μάντζαρης  είναι γεννημένος στην Αθήνα, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Α/ΤΕΙ του Πειραιά, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Νομολογία Του Εμπορίου (Law in Business) στο Syracuse University, NYC,USA, καθώς και στην Καινοτομία της Επιχειρηματικότητας στον τουρισμό με ειδίκευση στο Destination Management (D.M.O.). Είναι, επίσης, Ιδρυτής και  πρόεδρος του Συλλόγου “Οι φίλοι του ANZAC από την Λήμνο” (The Lemnos’ Friends of ANZAC-Association). Τον ευχαριστούμε θερμά που ανταποκρίθηκε με προθυμία και ενθουσιασμό στην πρόσκλησή μας και ανυπομονούμε να τον ακούσουμε να μοιράζεται μαζί μας τις πλούσιες γνώσεις του πάνω στο θέμα του Τουρισμού την εποχή του COVID-19.

Οι καινούριοι σπουδαστές μας των τουριστικών, οι απόφοιτοι της ειδικότητας των τουριστικών αλλά και όλοι όσοι εργάζονται πάνω στον τουρισμό ή απλά ενδιαφέρονται για το θέμα θα βγουν απίστευτα κερδισμένοι.

Για οποιαδήποτε βοήθεια ή πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στο ΙΕΚ Λήμνου καθημερινά 14:00 - 19:00 και στο τηλέφωνο 2254025340.

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018