Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Στον Έπαρχο οι «Ενεργοί Πολίτες»
achilladelis
Λήμνος: Στον Έπαρχο οι «Ενεργοί Πολίτες»
18.12.2020 | 20:01

Λήμνος: Στον Έπαρχο οι «Ενεργοί Πολίτες»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Συνάντηση με τον Έπαρχο Λήμνου Άγγελο Βλάττα Λαμπρινό πραγματοποίησαν σήμερα, Παρασκευή (18/12), τα μέλη του συλλόγου «Ενεργοί Πολίτες» Νίκος Μαστρογιάννης και Νίκος Στενός.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο σύλλογος στη σχετική ανακοίνωση: «Στο πλαίσιο επαφών του Συλλόγου "Ενεργοί Πολίτες" με τις τοπικές αρχές και σε συνέχεια τη συνάντησης με το Δήμαρχο Λήμνου κ. Μαρινάκη την προηγούμενη εβδομάδα, σήμερα Παρασκευή, τα μέλη του Δ.Σ, Μαστρογιάννης Νίκος και Στενός Νίκος, επισκέφθηκαν τον Έπαρχο Λήμνου, κ. Βλάττα-Λαμπρινό Άγγελο.

Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, η οποία διεξήχθη σε φιλικό κλίμα, ο Έπαρχος Λήμνου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα προβλήματα της Ανατολικής Λήμνου ενώ του επιδόθηκε μια λίστα με προτάσεις του Συλλόγου για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής .

Ο Έπαρχος με τη σειρά του, δεσμεύτηκε ότι θα αξιολογήσει το πλαίσιο προτάσεων που άπτονται των αρμοδιοτήτων του και μέσα από κοινές πρωτοβουλίες με το Δήμο να ανοίξει ο δρόμος προς την υλοποίηση αυτών.

Ευχαριστούμε θερμά τον Έπαρχο Λήμνου και ευελπιστούμε η συνεργασία μας να αποβεί εποικοδομητική και αποτελεσματική για την περιοχή μας».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018