Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Εντατικοί έλεγχοι της αστυνομίας τις γιορτές
afoi poriazi
Λήμνος: Εντατικοί έλεγχοι της αστυνομίας τις γιορτές
24.12.2020 | 10:19

Λήμνος: Εντατικοί έλεγχοι της αστυνομίας τις γιορτές

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Εντατικοί θα είναι οι έλεγχοι της αστυνομίας την περίοδο των γιορτών και στη Λήμνο για την εφαρμογή των μέτρων κατά της διάδοσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου: «Οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας διενεργούν καθημερινά ελέγχους στο σύνολο της επικράτειας, για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου, ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Θεοφανείων, αποδίδοντας ιδιαίτερη σημασία στην προστασία της δημόσιας υγείας, έχει δώσει τις απαραίτητες κατευθύνσεις στις Υπηρεσίες της, για την εντατικοποίηση αντίστοιχων ελέγχων.

Στο πλαίσιο αυτό, κλιμάκια Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λέσβου, Χίου και Σάμου, θα πραγματοποιούν συστηματικούς ελέγχους σε δημόσιους χώρους, επιχειρήσεις, μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς και σε οδικά δίκτυα, τόσο στα αστικά κέντρα αλλά και στην περιφέρεια.

Ωστόσο, οφείλουμε όλοι να συστρατευθούμε στην προσπάθεια αυτή, τηρώντας τους κανόνες και τα πρωτόκολλά που έχει θεσπίσει η Πολιτεία.

Με αφορμή την επικείμενη εορταστική περίοδο, υπενθυμίζεται και πάλι σε όλους τους πολίτες ότι επιβάλλεται:

- Η υποχρέωση χρήσης μη ιατρικής μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

- Περιορισμός κυκλοφορίας των πολιτών εν όλω για μετακινήσεις, με εξαίρεση την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου. Εξαιρούνται οι μετακινήσεις πολιτών για την εξυπηρέτηση ζωτικών, προσωπικών ή επαγγελματικών αναγκών τους που δεν μπορούν να ικανοποιηθούν με άλλον τρόπο.

- Απαγόρευση μετακίνησης, με οποιοδήποτε μέσο, εκτός των ορίων της οικείας Περιφέρειας, με εξαίρεση τη μετακίνηση από και προς την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου.

Ο κίνδυνος του κορωνοϊού είναι υπαρκτός και απειλεί ευθέως το κοινωνικό αγαθό της δημόσιας υγείας, ως εκ τούτου αποτελεί θέμα κοινωνικής συνείδησης και πρωτίστως ατομικής ευθύνης, να υψώσουμε τείχος προστασίας για εμάς, τις οικογένειές μας, τους συνανθρώπους μας.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα και μια νέα Χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη, ελπίδα και αισιοδοξία».

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018