Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΛΑ.Σ. Λήμνου: Στηρίζουμε το αίτημα του προέδρου της Κοινότητας Καλλιθέας για την ετήσια πάγια προκαταβολή
ΛΑ.Σ. Λήμνου: Στηρίζουμε το αίτημα του προέδρου της Κοινότητας Καλλιθέας για την ετήσια πάγια προκαταβολή
04.01.2021 | 20:38

ΛΑ.Σ. Λήμνου: Στηρίζουμε το αίτημα του προέδρου της Κοινότητας Καλλιθέας για την ετήσια πάγια προκαταβολή

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

«Στηρίζουμε το αίτημα του προέδρου της Κοινότητας Καλλιθέας για καταβολή της ετήσιας πάγιας προκαταβολής που αντιστοιχεί στην Κοινότητα Καλλιθέας, σύμφωνα και με την υπάρχουσα νομοθεσία», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση Λήμνου.

Όπως σημειώνει η παράταξη: «Έχουμε καταγγείλει επανειλημμένα όλο το πλέγμα της νομοθεσίας για την Τοπική Διοίκηση (νόμοι ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ, ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ με τις τροποποιήσεις τους) που λειτουργεί σε βάρος των εργαζομένων, των λαϊκών οικογενειών και σε όφελος των συμφερόντων των επιχειρηματικών ομίλων, του κεφαλαίου γενικότερα.

Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να αξιοποιούνται τα ελάχιστα θετικά ψήγματα της νομοθεσίας όπως είναι αυτό της ετήσιας πάγιας προκαταβολής στις κοινότητες, ούτε πρέπει αυτά να χρησιμοποιούνται αποπροσανατολιστικά προκειμένου να μη διεκδικούνται παραπάνω κρατικά κονδύλια για τις ανάγκες των κοινοτήτων.

Χρειάζεται και να δίνονται αυτά τα ελάχιστα χρήματα στις κοινότητες για τις έκτακτες ανάγκες τους, αλλά και παράλληλα η Δημοτική Αρχή να στηρίζει τα αιτήματα των προέδρων για όποιες ανάγκες των κοινοτήτων δεν καλύπτονται από αυτό το χρηματικό ποσό».

«Καλούμε το Δήμαρχο και τη δημοτική Αρχή να ικανοποιήσουν το αίτημα του προέδρου της Κοινότητας Καλλιθέας, αλλά και όποιων άλλων προέδρων ζητήσουν το ποσό της ετήσιας πάγιας προκαταβολής», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018