Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ερώτηση Αθανασίου σε Σκρέκα για τους δασικούς χάρτες: «Το 40% των εκτάσεων της Λήμνου έχουν χαρακτηριστεί δασικές…»
afoi poriazi
Ερώτηση Αθανασίου σε Σκρέκα για τους δασικούς χάρτες: «Το 40% των εκτάσεων της Λήμνου έχουν χαρακτηριστεί δασικές…»
20.02.2021 | 14:03

Ερώτηση Αθανασίου σε Σκρέκα για τους δασικούς χάρτες: «Το 40% των εκτάσεων της Λήμνου έχουν χαρακτηριστεί δασικές…»

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Ερώτηση προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα κατέθεσε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Νομού Λέσβου Χαράλαμπος Αθανασίου σχετικά με τα ζητήματα που προέκυψαν έπειτα από την ανάρτηση των δασικών χαρτών.

Αναφορικά με τα ζητήματα που ανακύπτουν, στο νομό μας και όχι μόνο, από την ανάρτηση των δασικών χαρτών, ο κ. Αθανασίου δήλωσε τα εξής: «Από την πρώτη στιγμή που ανέκυψε το πολύ σοβαρό αυτό ζήτημα, ειδικά για τον νομό μας, είμαι σε συνεχή επαφή με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και ειδικότερα με τον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Γεώργιο Αμυρά.

Διαπίστωσα σωρεία παραλείψεων και λαθών, με συνέπεια η κυβέρνησή μας να παραλάβει κυριολεκτικά χάος στο ζήτημα των δασικών χαρτών. Στόχος της κυβέρνησή μας είναι να διασφαλίσουμε, με κάθε νόμιμο τρόπο, ότι δεν θα αδικηθεί ούτε ένας ιδιοκτήτης.

Προς τούτο, κατέθεσα σχετική επίκαιρη ερώτηση, στην οποία, αφού εκθέτω τα ανωτέρω, ζητώ από τον υπουργό να αναλάβει πρωτοβουλίες για να επιλυθούν όλα τα ανακύπτοντα προβλήματα από την ανάρτηση των δασικών χαρτών, έτσι ώστε να διασφαλισθεί ότι δεν θα διακινδυνεύσει η περιουσία κανενός ιδιοκτήτη, κανενός αγρότη».

Αναλυτικά, η ερώτηση που κατέθεσε ο κ. Αθανασίου:

atha das

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018