Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Εκσυγχρονισμός στο σύστημα συλλογής - μεταφοράς απορριμάτων του Δήμου Λήμνου | Παραλάβαμε 3 νέα απορριμματοφόρα

afoi poriazi

Εκσυγχρονισμός στο σύστημα συλλογής - μεταφοράς απορριμάτων του Δήμου Λήμνου | Παραλάβαμε 3 νέα απορριμματοφόρα
12.09.2013 | 10:27

Εκσυγχρονισμός στο σύστημα συλλογής - μεταφοράς απορριμάτων του Δήμου Λήμνου | Παραλάβαμε 3 νέα απορριμματοφόρα

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Τρία καινούργια απορριμματοφόρα οχήματα παρέλαβε ο Δήμος Λήμνου στην προσπάθεια  βελτίωσης της καθημερινότητας των δημοτών του νησιού.

Μέσω  χρηματοδότησης ΕΣΠΑ, ολοκληρώνεται η  προμήθεια εξοπλισμού αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του συστήματος συλλογής – μεταφοράς απορριμμάτων του Δήμου και ήδη τρία καινούργια απορριμματοφόρα οχήματα παραλήφθηκαν και θα προστεθούν στον υπάρχοντα  εξοπλισμό.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός, με βάση ανακοίνωση του Δήμου Λήμνου, θα ενισχύσει σημαντικά την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας, ενώ παράλληλα θα αναβαθμίσει τις προσφερόμενες ανταποδοτικές υπηρεσίες.

Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να διατηρούμε τη Λήμνο καθαρή, να προστατεύσουμε το περιβάλλον και να χαιρόμαστε μαζί με τους επισκέπτες την ομορφιά του νησιού μας.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το



aqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018