Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Θεοδωρικάκος για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με φωτογραφία της Δημάρχου Αγίου Ευστρατίου
Θεοδωρικάκος για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με φωτογραφία της Δημάρχου Αγίου Ευστρατίου
08.03.2021 | 19:35

Θεοδωρικάκος για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με φωτογραφία της Δημάρχου Αγίου Ευστρατίου

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

«Χρόνια πολλά στη γυναίκα, την μητέρα, τη σύντροφο, την κόρη, την φίλη, την πρωταγωνίστρια της ζωής μας!», ανέφερε ο βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, Τάκης Θεοδωρικάκος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

«Δεν είναι μια τυπική ευχή σε μία συμβολική ημέρα. Συνοδεύεται από πράξεις όλο το προηγούμενο διάστημα. Στήριξαμε την εργαζόμενη με την τηλεργασία, την μητέρα με τις άδειες ειδικού σκοπού, κάθε γυναίκα με την ειδική άδεια για προληπτικό γυναικολογικό έλεγχο. Ενθαρρύνουμε κάθε γυναίκα να μιλήσει, για οποιαδήποτε πράξη βίας σε βάρος της. Και στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις, την συμμετοχή των γυναικών στα κοινά και στις θέσεις εξουσίας στην πολιτική, την διοίκηση και την αυτοδιοίκηση, γιατί αυτό είναι και το μέτρο του πολιτισμού και της δημοκρατίας μιας χώρας!», πρόσθεσε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Στη φωτογραφία που επισυνάπτει στο κείμενο, ο κ. Θεοδωρικάκος είναι με τη δήμαρχο του Αϊ Στράτη, Μαρία Κακαλή και σημειώνει χαρακτηριστικά: «μία θαυμάσια γυναίκα, μητέρα και άξιο στέλεχος της αυτοδιοίκησης»

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018