Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Συζητήθηκε στη Βουλή η ερώτηση Αθανασίου για τους δασικούς χάρτες
afoi poriazi
Συζητήθηκε στη Βουλή η ερώτηση Αθανασίου για τους δασικούς χάρτες
12.03.2021 | 21:59

Συζητήθηκε στη Βουλή η ερώτηση Αθανασίου για τους δασικούς χάρτες

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Σήμερα, Παρασκευή (12/03), συζητήθηκε στη Βουλή η με αριθμό 517/4-3-2021 Επίκαιρη Ερώτηση του Β’ Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπου Αθανασίου προς τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Αμυρά με θέμα: «Ζητήματα που ανακύπτουν στον Νομό Λέσβου και όχι μόνο από την ανάρτηση των δασικών χαρτών».

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής για το ακανθώδες αυτό πρόβλημα που ανέκυψε στο νομό μας και όχι μόνο, από την ανάρτηση των δασικών χαρτών δήλωσε τα εξής: «Με την επίκαιρη ερώτησή μου έθεσα τα προβλήματα που ανακύπτουν από την ανάρτηση των δασικών χαρτών, ειδικά για τα νησιά μας, πρότεινα νομοθετικές λύσεις, ώστε να διασφαλισθεί ότι δεν θα διακινδυνεύσει η περιουσία κανενός ιδιοκτήτη, ούτε οι επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ο Υφυπουργός κ. Αμυράς γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα και υποσχέθηκε ότι θα δοθεί η καλύτερη λύση σε όλα τα ζητήματα, τονίζονται ιδιαίτερα ότι δεν θα διακινδυνεύσει η περιουσία κανενός.

Η Κυβέρνησή μας επιλύει προβλήματα και είναι κοντά στους ανθρώπους του πρωτογενή τομέα».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018