Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Εγκρίσεις για νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Μύκονο και Λήμνο
perifereia aigaiou

ikteo limnou
Εγκρίσεις για νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Μύκονο και Λήμνο
23.03.2021 | 19:58

Εγκρίσεις για νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Μύκονο και Λήμνο

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Της Σοφίας Κοντογιάννη

Εγκρίσεις έδωσαν οι αρμόδιες αρχές για νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Μύκονο και Λήμνο.

Η Διεύθυνση Αναστήλωσης, Μουσείων και Τεχνικών Έργων του υπουργείου Πολιτισμού ενέκρινε την τροποποίηση εγκεκριμένης, μελέτης ανέγερσης νέου Ξενοδοχείου 5 αστέρων  στη θέση «Άγιος Βασίλειος» Μυκόνου, ιδιοκτησίας «ΖΕΥΣ Α.Ε.» (πρώην «ULTRA WHITE MYKONOS»), διότι λόγω της χρήσης των υλικών, της προσαρμογής των κτηριακών κατασκευών στο φυσικό ανάγλυφο της περιοχής και της διατήρησης και ανάδειξης του προστατευόμενου τοπίου, εντάσσεται αρμονικά και συνάδει με τον χαρακτήρα της προστατευόμενης περιοχής.

Η  Διεύθυνση Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του υπουργείου Πολιτισμού ενέκρινε από την άποψη του Αρχαιολογικού Νόμου, η επανυποβληθείσα μελέτη ανέγερσης ξενοδοχείου Κλασικού Τύπου 3 αστέρων, δυναμικότητος 12 δωματίων και 26 κλινών, σε ακίνητο, 3.603,01 τ.μ., ιδιοκτησίας κκ. Βασίλειο Χορού και Ειρήνης Δουλκέρογλου, που μισθώνει η εταιρεία «STALIMENI IKE», επί των οδών Λ. Δημοκρατίας, Μητροπόλεως και Μακεδονίας, στη Μύρινα, εντός του κηρυγμένου αρχαιολογικού χώρου Μύρινας Λήμνου. Στο ακίνητο θα ανεγερθεί ξενοδοχείο που θα αναπτυχθεί σε τρία επίπεδα.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018