Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Έπαρχος Λήμνου για την 25η Μαρτίου
afoi poriazi
Ο Έπαρχος Λήμνου για την 25η Μαρτίου
24.03.2021 | 22:55

Ο Έπαρχος Λήμνου για την 25η Μαρτίου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Αύριο 25 Μαρτίου 2021, γιορτάζουμε κάτω από δύσκολες υγειονομικά συνθήκες τα 200 χρόνια από την έναρξη του αγώνα της ελευθερίας, του Ελληνικού Έθνους.

Η ημέρα αυτή είναι η μεγάλη μέρα του Ελληνισμού. Κάθε χρόνο την ιστορική αυτή ημέρα γεμίζουμε με υπερηφάνεια φέρνοντας στην μνήμη μας την ύψωση της σημαίας της επανάστασης και την έναρξη του γιγάντιου, άνισου και μακροχρόνιου αγώνα για την ελευθερία και ανεξαρτησία του Ελληνικού Έθνους.

Η ημέρα αυτή είναι μια μέρα τιμής γι' αυτούς που έχυσαν το αίμα τους ώστε εμείς σήμερα να ζούμε σε μια ελεύθερη χώρα και μια μέρα ευθύνης από μέρους μας να διαφυλάξουμε το αγαθό της ελευθερίας.

Η ημέρα αυτή εκτός από Εθνική γιορτή είναι και μια από της μεγαλύτερες θρησκευτικές μας γιορτές, που και αυτής το νόημα προμηνύει την σωτηρία του ανθρώπου. Ας ελπίσουμε πως η φετινή 25η Μαρτίου θα είναι η αρχή της αποτίναξης από τα δεσμά της Πανδημίας της ανθρωπότητας και του χρόνου να γιορτάσουμε την ημέρα αυτή με την λαμπρότητα και τις τιμές που της αξίζουν.

Ο Έπαρχος Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου

Βλάττας Λαμπρινός Άγγελος

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018