Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ε. Γεώργα: «Τιμούμε τους αγωνιστές του '21, μιμούμενοι το φρόνημα, την αυταπάρνηση και το "εμείς" τους»
afoi poriazi
Ε. Γεώργα: «Τιμούμε τους αγωνιστές του '21, μιμούμενοι το φρόνημα, την αυταπάρνηση και το "εμείς" τους»
25.03.2021 | 14:10

Ε. Γεώργα: «Τιμούμε τους αγωνιστές του '21, μιμούμενοι το φρόνημα, την αυταπάρνηση και το "εμείς" τους»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νίκη για τη Λήμνο» κ. Ελεονώρα Γεώργα εξέδωσε μήνυμα για την επέτειο της ελληνικής επανάστασης.

Η κ. Γεώργα αναφέρει:

«200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, ένας λαός μικρός, με μία ιστορία μεγάλη και ένα ακόμη μεγαλύτερο φρόνημα.

Ένας λαός που παρά τα 400 χρόνια σκλαβιάς, κράτησε άσβεστη τη φλόγα της λευτεριάς γιατί είχε πάντα ελεύθερη την ψυχή και ακλόνητη την πίστη ότι η λευτεριά θα έρθει.

Πίστη στην Πατρίδα και στο Θεό και Oμόνοια ήταν τα μοναδικά εφόδια των επαναστατημένων Ελλήνων αλλά ικανά για να δώσουν τη νίκη από την οποία ξεπετάχτηκε η μικρή μας Ελλάδα που εδώ και 200 χρόνια μεγαλώνει και εξελίσσεται.

Ο εορτασμός των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση έρχεται να μας θυμίσει, τώρα που το έχουμε ανάγκη περισσότερο παρά ποτέ, ότι η δύναμη βρίσκεται μέσα μας!

Εκτιμώντας τα μέχρι τώρα δεδομένα και αυτονόητα, τιμούμε τους αγωνιστές του 21, μιμούμενοι το φρόνημα, την αυταπάρνηση και το " ΕΜΕΙΣ " τους.

Χρόνια πολλά Ελλάδα, Χρόνια πολλά Έλληνες!

Ελεονώρα Γεώργα

"ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ"».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018