Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Γυμνάσιο Μούδρου: «Ψηφίστε το προϊόν μας που θα κάνει τη ζωή καλύτερη σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη!»
Γυμνάσιο Μούδρου: «Ψηφίστε το προϊόν μας που θα κάνει τη ζωή καλύτερη σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη!»
26.03.2021 | 20:38

Γυμνάσιο Μούδρου: «Ψηφίστε το προϊόν μας που θα κάνει τη ζωή καλύτερη σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη!»

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Το Γυμνάσιο Μούδρου «Αργύριος Μοσχίδης» δημιουργεί την εικονική επιχείρηση «Social Aid» στο πλαίσιο του παγκόσμιου βιωματικού προγράμματος «Μαθητική Εικονική Επιχείρηση» του Junior Achievement που διεξάγεται με έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του σχολείου:

«Η επιχείρησή μας Social Aid έχει ως σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, μέσω της τεχνολογίας.  Απευθυνόμαστε σε ιδιώτες, φορείς, επιχειρήσεις που επιθυμούν να εξασφαλίσουν μια βιώσιμη πραγματικότητα για όσους αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα όρασης ή και ολική τυφλότητα και θεωρούμε ότι με το προϊόν μας θα βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των ατόμων αυτών και θα δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να απολαμβάνουν έναν ευκολότερο τρόπο ζωής.

Η Social Aid είναι μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (ΚΟΙΝΣΕΠ). Οι ΚΟΙΝΣΕΠ είναι ένα νέο είδος επιχειρήσεων (Ν.4430/2016) που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κοινωνικής οικονομίας. Πρόκειται δηλαδή για επιχειρήσεις που έχουν σκοπό την επιδίωξη του συλλογικού οφέλους και την εξυπηρέτηση γενικότερων κοινωνικών συμφερόντων.

Το προϊόν μας Smart Vision θα βοηθά τυφλούς και άτομα με σοβαρά προβλήματα όρασης στις καθημερινές αγορές τους. Πρόκειται για μία συσκευή, η οποία θα αναγνωρίζει ετικέτες προϊόντων στο σούπερ μάρκετ και θα “διαβάζει” τις βασικές πληροφορίες της ετικέτας, όπως η ημερομηνία λήξης, στον χρήστη.

Και τώρα χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας! Μπείτε στη σελίδα του Διαγωνισμού "Καλύτερο promo-video" και ψηφίστε το video της Social Aid, της επιχείρησης με κοινωνικό όραμα του Γυμνασίου Μούδρου. Ψηφίστε για ένα προϊόν που θα κάνει τη ζωή καλύτερη σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Ψηφίστε για το όραμα των μαθητών μας.

Βοηθήστε την εταιρία μας να πάει ψηλά.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επιλέγετε Social Aid και στη συνέχεια κατεβαίνετε στο τέλος της σελίδας, όπου επιλέγετε το κουτάκι "ψηφίστε". Μόνο τότε ολοκληρώνεται η διαδικασία.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ!

https://gym-moudr.les.sch.gr/socialaid/».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

seajets superRunner

 

youtube channel