Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μονάδα Τεχνητού Νεφρού Λήμνου: «Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» λέει στον FM 100 συγγενής νεφροπαθούς (audio)

banner roots

Φωτογραφία: Νοσοκομείο Λήμνου Φωτογραφία: Νοσοκομείο Λήμνου
31.03.2021 | 12:22

Μονάδα Τεχνητού Νεφρού Λήμνου: «Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» λέει στον FM 100 συγγενής νεφροπαθούς (audio)

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

«Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», τόνισε μιλώντας στον FM 100 η Λένα Χαψή, μία εκ των τριών συγγενών νεφροπαθών της Λήμνου που υπέβαλαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου μετά την εμφάνιση περιστατικών ενδονοσοκομειακής λοίμωξης στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Λήμνου.

Η κ. Χαψή και άλλοι δύο συγγενείς αιμοκαθαιρόμενων του νησιού προσέφυγαν στη δικαιοσύνη προκειμένου, όπως υποστηρίζουν, να δοθεί ένα τέλος στα χρόνια προβλήματα που παρουσιάζει η μονάδα και να επέλθει η εύρυθμη λειτουργία της.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε η ίδια στη Δέσποινα Βασιλειάδου, περιγράφει τα γεγονότα από τη στιγμή που διαπιστώθηκε σε κλινική της Θεσσαλονίκης ότι μία εκ των 19 αιμοκαθαρόμενων της Λήμνου είχε προσβληθεί από τη λοίμωξη. Τα περιστατικά, όπως εξηγεί η κ. Χαψή, δεν περιορίστηκαν εκεί, αντιθέτως από τη λοίμωξη έχουν προβληθεί περισσότεροι από ένας νεφροπαθείς.

Ακούστε όλα όσα είπε:

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το