Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο κορονοϊός έφερε άλλον Ταξίαρχο διοικητή της 88 ΣΔΙ στη Λήμνο

afoi poriazi

Ο κορονοϊός έφερε άλλον Ταξίαρχο διοικητή της 88 ΣΔΙ στη Λήμνο
07.04.2021 | 19:46

Ο κορονοϊός έφερε άλλον Ταξίαρχο διοικητή της 88 ΣΔΙ στη Λήμνο

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Ο κορονοϊός έφερε άλλον Ταξίαρχο διοικητή της 88 ΣΔΙ στη Λήμνο, από αυτόν που αρχικά είχε αποφασιστεί να τοποθετηθεί στο νησί

Θύμα του κορονοϊού έπεσε η αλλαγή της διοίκησης της 88 ΣΔΙ στη Λήμνο, καθώς ο Ταξίαρχος που επρόκειτο να παραλάβει, χτυπήθηκε από κορονοϊό και κρίθηκε επιβεβλημένη η ανάληψη καθηκόντων από έτερο Ταξίαρχο, για να μην υπάρξει κενό, ειδικά στην πρώτη γραμμή των συνόρων.
 
Έτσι όπως έγινε γνωστό, ο Ταξίαρχος Θεόδωρος Αθανασόπουλος παρέλαβε τη διοίκηση από τον υποστράτηγο Ν. Βαλλιάνο. Μάλιστα σήμερα, ο νέος Διοικητής μαζί με τον απερχόμενο επισκέφτηκαν τον Έπαρχο Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου.
 
Η τελετή παράδοσης παραλαβής αναμένεται να γίνει μεθαύριο Παρασκευή 09/04/2021 σε κλειστό κύκλο λόγω υγειονομικών μέτρων covid.
 
Εν τω μεταξύ, καλά είναι τα νέα για τον έτερο Ταξίαρχο πρώην διοικητή της 24ης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, ο οποίος λίγο πριν παραλάβει τη νέα του μετάθεση, για το ΓΕΣ προσβλήθηκε από κορονοΪό.
 
Πηγή: armyvoice.gr
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018