Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Βόρειο Αιγαίο: Δωρεάν εκπαίδευση για τα QR Code μενού στον χώρο της εστίασης
perifereia aigaiou

ikteo limnou
Βόρειο Αιγαίο: Δωρεάν εκπαίδευση για τα QR Code μενού στον χώρο της εστίασης
20.04.2021 | 22:13

Βόρειο Αιγαίο: Δωρεάν εκπαίδευση για τα QR Code μενού στον χώρο της εστίασης

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με την Εταιρεία Έρευνας, Εκπαίδευσης, Καινοτομίας και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου “ΕΛΟΡΙΣ Α.Ε.”, διοργανώνει τη Τετάρτη 28 Απριλίου 2021 και ώρα 17:30 μ.μ. ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο με θέμα “Εκπαίδευση πάνω στα QR Codes για το χώρο της εστίασης”.

Η εκπαίδευση αφορά όλες τις επιχειρήσεις των νησιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ.

Με το πολυπόθητο ανοιγμα της εστίασης, μετά από τη μακροχρόνια αναστολή λειτουργίας της, έχει δημιουργηθεί η ανάγκη μέριμνας και διασφάλισης της εύρυθμης λειτουργίας των επιχειρήσεων σύμφωνα με την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων που έχουν οριστεί από το Υπουργείο Υγείας, με σκοπό τη προστασία και των ίδιων αλλά και των πελατών τους. Με αφορμή αυτή την ανάγκη, η “ΕΛΟΡΙΣ Α.Ε.”, δημιούργησε αυτή τη δωρεάν εκπαίδευση, η οποία στοχεύει να βοηθήσει τους επιχειρηματίες της εστίασης των νησιών μας να εντάξουν στην επιχείρησή τους τα QR Code ανέπαφα μενού.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «Μέσα σε ένα κώδικα QR μπορεί να αποθηκευτεί η επιθυμητή πληροφορία. Ο χρήστης-πελάτης σαρώνει με το κινητό του τηλέφωνο τον κώδικα QR και αποκτά πρόσβαση αυτόματα στην αποθηκευμένη πληροφορία.

Tώρα μπορείς και εσύ να κατασκευάσεις το δικό σου QR Code με το μενού της επιχείρησής σου. Μετά από αυτή την εκπαίδευση θα είσαι σε θέση να κατασκευάζεις το δικό σου QR Code και να το ενημερώνεις, όποτε θέλεις.

Ακόμη, θα σου δοθούν πρότυπα (templates) πάνω στα οποία μπορείς να βασιστείς εάν και εφόσον το επιλέξεις και φυσικά είμαστε εδώ να λύσουμε την κάθε απορία σου πάνω σε αυτή την ανερχόμενη τεχνολογία.

Εάν ενδιαφέρεσαι να παρακολουθήσεις το συγκεκριμένο σεμινάριο, μπορείς δηλώσεις συμμετοχή συμπληρώνοντας τη παρακάτω φόρμα (https://forms.gle/XswQjwV5oCYxCXKy8), για να σου αποσταλεί ο σύνδεσμος όταν δημιουργηθεί το τμήμα.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση το χρόνο υποβολής των αιτήσεων. Η φόρμα εγγραφών θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 28/4 στις 16:00μμ».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018