Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Hope Genesis: Ήρθε στη ζωή η νεότερη κάτοικος του Αγίου Ευστρατίου!
perifereia aigaiou

ikteo limnou
Hope Genesis: Ήρθε στη ζωή η νεότερη κάτοικος του Αγίου Ευστρατίου!
06.05.2021 | 21:42

Hope Genesis: Ήρθε στη ζωή η νεότερη κάτοικος του Αγίου Ευστρατίου!

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

«Ο Άγιος Ευστράτιος καλωσορίζει τη μικρότερη κάτοικο του νησιού μας που γεννήθηκε πρόσφατα στο νοσοκομείο "Μητέρα" και ευχόμαστε να ακολουθήσουν και άλλα μωράκια!».

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αγίου Ευστρατίου, με αφορμή την πρόσφατη γέννηση μωρού από κάτοικο του νησιού, με τη στήριξη της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Hope Genesis» και του μαιευτήρα-γυναικολόγου και προέδρου του οργανισμού Στέφανου Χανδακά.

Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση: «Ευχαριστούμε την ΜΚΟ HOPEgenesis και τον μαιευτήρα-γυναικολόγο αναπαραγωγής και πρόεδρο του οργανισμού Στέφανο Χανδακά για την ευαισθησία που αντιμετωπίζει την υπογεννητικότητα στη χώρα μας και που στηρίζει τις προσπάθειες των νέων ανθρώπων να μένουν στα νησιά μας!!!».

Στο δίκτυο της «Hope Genesis» εντάσσονται πολλά μικρά νησιά του Αιγαίου και ακριτικές περιοχές της χώρας με σκοπό την ιατρική ασφάλεια στις εγκύους που ζουν σε αυτές, καλύπτοντας όλα τα έξοδα για ταξίδια, ιατρικές υπηρεσίες και τον τοκετό. Στόχος του οργανισμού είναι η αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας στις περιοχές αυτές.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018