Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Νέο «καμπανάκι» από τον Δήμο Λήμνου: Όχι κοινά σκουπίδια στους μπλε κάδους
perifereia aigaiou

ikteo limnou
Νέο «καμπανάκι» από τον Δήμο Λήμνου: Όχι κοινά σκουπίδια στους μπλε κάδους
11.05.2021 | 19:57

Νέο «καμπανάκι» από τον Δήμο Λήμνου: Όχι κοινά σκουπίδια στους μπλε κάδους

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Την προσοχή των πολιτών εφιστά σε νέα ανακοίνωση η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Λήμνου αφού εξακολουθεί να παρατηρείται το φαινόμενο να απορρίπτονται κοινά σκουπίδια στους μπλε κάδους ανακύκλωσης παρά τις συνεχείς επισημάνσεις.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση σημειώνεται:

«Στις 26 Απριλίου 2021 η υπηρεσία μας απηύθυνε έκκληση προς τους πολίτες για τη ρίψη των κοινών σκουπιδιών στoυς υπόγειους κάδους ή τους απλούς κάδους απορριμμάτων και όχι στους κάδους ανακύκλωσης (μπλε κάδους).

Δυστυχώς, παρά τις επισημάνσεις μας, το φαινομενο παρατηρείται ακόμα, ιδιαίτερα στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου (ΚΤΕΛ), με αποτέλεσμα να καταστρέφονται τα ανακυκλώσιμα υλικά, διότι κάποιοι συμπολίτες μας επιμένουν να πετούν σύμμικτα απορρίμματα (κοινά απορρίμματα) στους κάδους της ανακύκλωσης.

Παρακαλούνται εκείνοι οι οποίοι είτε από άγνοια είτε από αδιαφορία εξακολουθούν να καταστρέφουν το ανακυκλώσιμο υλικό να επιδείξουν κοινωνική υπευθυνότητα και να μην ενεργούν εις βάρος πρακτικών οι οποίες έχουν στόχο να προστατεύσουν το περιβάλλον όλων μας.

Στους μπλε κάδους τοποθετούμε μόνο τα ανακυκλώσιμα υλικά όπως χαρτί, χάρτινες συσκευασίες, γυαλί, πλαστικές & μεταλλικές συσκευασίες (χωρίς να τα βάζουμε μέσα σε σακούλα)».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018