Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Συμπαράταξη Πολιτών: «Ένας ανέμελος Περιφερειάρχης ή το στρίβειν δια... της ευθιξίας»
ikteo limnou
Συμπαράταξη Πολιτών: «Ένας ανέμελος Περιφερειάρχης ή το στρίβειν δια... της ευθιξίας»
13.05.2021 | 20:53

Συμπαράταξη Πολιτών: «Ένας ανέμελος Περιφερειάρχης ή το στρίβειν δια... της ευθιξίας»

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

«Πολύ εύθικτος παρουσιάζεται ο κ. Μουτζούρης όταν πρόκειται να παρουσιάσει τη κατάσταση των νησιών και να υπερασπιστεί τα δίκαια μας», σημειώνει η Συμπαράταξη Πολιτών Βορείου Αιγαίου σε δελτίο Τύπου.

Συμπληρώνει ότι: «Έτσι "θύμωσε" που άργησαν οι εκπρόσωποι του Συμβουλίου της Ευρώπης που είχαν έρθει για το μεταναστευτικό και έφυγε από τη Περιφέρεια. Το ίδιο είχε κάνει και πριν δύο μήνες με την κα Γιόχανσον  με τη δικαιολογία ότι διάβασε στο πρόγραμμα της ότι θα δώσει συνέντευξη στη Περιφέρεια και θίχτηκε που δεν τον είχε ρωτήσει. Είχε προηγηθεί, ένα χρόνο πριν η απροθυμία του να βγει με εκπροσώπους της ΕΕ που είχαν έρθει για να συζητήσουν τα προβλήματα της πορείας του ΕΣΠΑ.

Αντίθετα δεν είναι τόσο φειδωλός στο χρόνο που διαθέτει για φίλους, γνωστούς και εκλογική πελατεία όπως ο ίδιος δημοσιοποιεί με αναρτήσεις και δελτία τύπου.

Παράλληλα μαθαίνουμε ότι "βλέπει με συμπάθεια" όσους επιχειρηματίες αποκλείστηκαν από τις επιχορηγήσεις της Περιφέρειας, ενώ δηλώνει ότι η Περιφέρεια ΘΑ κάνει σεμινάρια στους τουριστικούς επιχειρηματίες για να βελτιωθεί το τουριστικό προϊόν των νησιών. Η επιχειρηματικότητα δεν αποτελεί προτεραιότητα ενώ είναι το σημαντικότερο πρόβλημα της Περιφέρειας. Κατά τα άλλα βλέπει η ανάπτυξη να έρχεται δια των… δρόμων όπως γινόταν και με τη προκάτοχό του.

Γενικά φαίνεται ο Περιφερειάρχης να αποφεύγει τα θέματα και τις καταστάσεις που «ζορίζουν» και που θέλουν δουλειά για να υπάρξει αποτέλεσμα, ενώ δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση για "αντιδράσεις" που φέρνουν likes στο διαδίκτυο».

«Ένας ανέμελος Περιφερειάρχης σε μια Περιφέρεια που βουλιάζει από τα προβλήματα», καταλήγει η Συμπαράταξη Πολιτών.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018