Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Κολλέγιο Αθηνών: Υποτροφία για ένα μαθητή από τη Λήμνο ή τον Αγ. Ευστράτιο στη μνήμη της Ιωάννας Παλαιολόγου

banner roots

Κολλέγιο Αθηνών: Υποτροφία για ένα μαθητή από τη Λήμνο ή τον Αγ. Ευστράτιο στη μνήμη της Ιωάννας Παλαιολόγου
18.05.2021 | 20:45

Κολλέγιο Αθηνών: Υποτροφία για ένα μαθητή από τη Λήμνο ή τον Αγ. Ευστράτιο στη μνήμη της Ιωάννας Παλαιολόγου

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Περιφερειακών Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών, χορηγούνται η Υποτροφία «Κωνσταντίνου και Ρέας Νανοπούλου» και η Υποτροφία «Ιωάννας Παλαιολόγου» που δίνουν τη δυνατότητα σε μαθητές που κατοικούν και έχουν καταγωγή από την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας και την Περιφερειακή Ενότητα της Λήμνου αντίστοιχα να εισαχθούν στην Α’ Γυμνασίου του Κολλεγίου κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 μέσω της διαδικασίας των Εισαγωγικών Εξετάσεων.

Οι Υποτροφίες αυτές απευθύνονται σε μαθητές με υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις που πληρούν τα κριτήρια εισαγωγής στο Κολλέγιο και των οποίων οι οικογένειες έχουν οικονομική ανάγκη. Σε περίπτωση που οι οικογένειες δεν έχουν τη δυνατότητα διαμονής του υποτρόφου στην Αθήνα, προβλέπεται επιπλέον η κάλυψη των εξόδων διαμονής, με διάρκεια δέκα μηνών για κάθε ακαδημαϊκό έτος.

Οι Εισαγωγικές Εξετάσεις για τις Περιφερειακές Υποτροφίες θα διεξαχθούν το Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021 στον Βόλο και στη Λήμνο αντίστοιχα από τις 09.00 έως τις 14.00. Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων είναι τη Δευτέρα, 14 Ιουνίου.

Μάθετε περισσότερα για τις Περιφερειακές Υποτροφίες, την ύλη των Εισαγωγικών Εξετάσεων καθώς και τα κριτήρια εισαγωγής στο Κολλέγιο εδώ.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το