Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το κρουαζιερόπλοιο «Quest For Adventure» για πρώτη φορά στη Λήμνο
Το κρουαζιερόπλοιο «Quest For Adventure» για πρώτη φορά στη Λήμνο
23.09.2013 | 11:46

Το κρουαζιερόπλοιο «Quest For Adventure» για πρώτη φορά στη Λήμνο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Μετά το κρουαζιερόπλοιο L’ austral,σειρά έχει το Quest For Adventure. Το κρουαζιερόπλοιο, από τις 7 το πρωί είναι στη Λήμνο.

Το πλοίο σημαίας Μάλτας, το οπoίο έρχεται για πρώτη φορά στο νησί, έχει συνολικό μήκος 164,4 μέτρα και βύθισμα 6 μέτρα. Ήρθε στις 7 το πρωί και θα αναχωρήσει στις 5 το απόγευμα. Αυτή την ώρα, οι 450 επιβάτες, ετοιμάζονται να περιηγηθούν και να γνωρίσουν τις ομορφιές της Λήμνου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Λήμνο, έχουν επισκέψεις στο Μουσείο της Μύρινας και τον αρχαιολογικό  χώρο της Πολιόχνης.

Πληροφορίες που φτάνουν στον Fm 100, κάνουν λόγο και για 2 ακόμα γκρουπ τα οποία περιέλαμβαναν την επίσκεψη στο Μουσείο αλλά και ανάβαση στο Κάστρο της Μύρινας. Η εταιρεία όμως, στην οποία ανήκει  και το κρουαζιερόπλοιο L’ austral, που ήρθε το Σάββατο, ακύρωσε την εκδρομή στο κάστρο λόγω έλλειψης μονοπατιού.

Το άλλο κρουαζιερόπλοιο, Project Vessl, αν και συμπεριλαμβάνεται στο επίσημο πρόγραμμα, που έχουμε στα χέρια μας εδώ και πολύ καιρό, τελικά δεν θα καταπλεύσει στη Λήμνο, γιατί όπως ενημερωθήκαμε η παρουσία του στο πρόγραμμα, αποδίδεται σε...τυπογραφικό λάθος!

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018