Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το τμήμα στίβου της Α.Ε. Λήμνου ευχαριστεί τον Περικλή Χαλαμανδάρη

banner roots

Το τμήμα στίβου της Α.Ε. Λήμνου ευχαριστεί τον Περικλή Χαλαμανδάρη
27.05.2021 | 21:27

Το τμήμα στίβου της Α.Ε. Λήμνου ευχαριστεί τον Περικλή Χαλαμανδάρη

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Τον Περικλή Χαλαμανδάρη ευχαριστεί μέσω ανακοίνωσης το τμήμα στίβου της Αθλητικής Ένωσης Λήμνου για τη χορηγία αθλητικού εξοπλισμού στο σωματείο.

Όπως συγκεκριμένα αναφέρεται στην ανακοίνωση:

«Αξιότιμε κύριε Περικλή Χαλαμανδάρη,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΗΜΝΟΥ, οι προπονητές και οι αθλητές του τμήματος Στίβου, αισθάνονται την υποχρέωση και την ανάγκη να σας εκφράσουν ομόφωνα και δημόσια τις ευχαριστίες τους για την χορηγία του αθλητικού εξοπλισμού που δωρίσατε στο σωματείο μας.

Οι αξιέπαινες αυτές πράξεις έχουν ιδιαίτερη σημασία, δεδομένης της οικονομικής κρίσης που έχει επηρεάσει βαθύτατα όλη την κοινωνία της Λήμνου και τον αθλητισμό και ενισχύουν ηθικά την αθλητική μας προσπάθεια.

Το τμήμα στίβου της ΑΕΛ λειτουργεί από την ίδρυση του σωματείου, από το έτος 1987, και όλα αυτά τα χρόνια έχουμε καταφέρει πολλές επιτυχίες. Έχοντας ήδη στις τάξεις μας περισσότερα από 100 παιδιά και παρόλο τις μεγάλες δυσκολίες, με αισιοδοξία, πίστη, υπευθυνότητα και με ένα και μόνο γνώμονα και στόχο, ένα καλύτερο αύριο και ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, συνεχίζουμε, όπως εδώ και πολλά χρόνια, να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στον κλασικό αθλητισμό και στην νεολαία του νησιού μας.

Με την ενέργειά σας αυτή συμβάλλετε στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας να συνεχίσει να λειτουργεί προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σας και σας ευχόμαστε καλή υγεία και καλή συνέχεια στο έργο σας».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το