Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Εκδήλωση για την Πρόληψη της Παιδικής Σεξουαλικής Κακοποίησης, με συμμετοχή του ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή
ikteo limnou
Λήμνος: Εκδήλωση για την Πρόληψη της Παιδικής Σεξουαλικής Κακοποίησης, με συμμετοχή του ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή
28.05.2021 | 09:34

Λήμνος: Εκδήλωση για την Πρόληψη της Παιδικής Σεξουαλικής Κακοποίησης, με συμμετοχή του ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την Πρόληψη της Παιδικής Σεξουαλικής Κακοποίησης, με συμμετοχή του ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή, αλλά και εργαζόμενων και γονέων από τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς των Ενόπλων Δυνάμεων σε Αλεξανδρούπολη, Διδυμότειχο, Ορεστιάδα, Φέρες, Σουφλί, Κομοτηνή, Ξάνθη, Μυτιλήνη και Λήμνο.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής συμμετείχε, την Τετάρτη 25 Μαΐου 2021, στη συνέχεια της σειράς ενημερώσεων στο πλαίσιο της εκστρατείας «Ένα στα Πέντε» για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Τη διαδικτυακή εκδήλωση παρακολούθησε, αυτή τη φορά, το προσωπικό και οι γονείς των παιδιών που είναι εγγεγραμμένα στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς των Ενόπλων Δυνάμεων σε Αλεξανδρούπολη, Διδυμότειχο, Ορεστιάδα, Φέρες, Σουφλί, Κομοτηνή, Ξάνθη, Μυτιλήνη και Λήμνο. 

Την έναρξη πραγματοποίησε με ομιλία της η συντονίστρια της εκστρατείας και Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Έλενα Ράπτη, προβάλλοντας και οπτικοακουστικό υλικό βάσει προδιαγραφών του Συμβουλίου της Ευρώπης. Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Αστυνόμος Α΄ Σοφία Κουσίδου, Προϊσταμένη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης. 

Πηγή: evrosonline.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

charitakis banner

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018