Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λήμνου ευχαριστεί την εταιρεία «Μασούτης»
afoi poriazi
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λήμνου ευχαριστεί την εταιρεία «Μασούτης»
02.06.2021 | 21:29

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λήμνου ευχαριστεί την εταιρεία «Μασούτης»

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Την εταιρεία «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.» ευχαριστεί μέσω ανακοίνωσης το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λήμνου για την πολύτιμη στήριξή της αφού τροφοδοτεί σταθερά τη δομή για την παροχή βοήθειας στους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «Με αφορμή την λήξη της περιόδου διανομής αγαθών προς τους ωφελούμενους που είχαν υποβάλει αίτηση το 2020, το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λήμνου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά για την πολύτιμη στήριξη, την εταιρεία "Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.".

Από την έναρξη λειτουργίας της δομής και για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η εταιρία τροφοδοτεί σε μηνιαία σταθερή βάση την δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λήμνου, συμβάλλοντας ουσιαστικά με τον τρόπο αυτό στην εύρυθμη λειτουργία της.

Τα προϊόντα που παρέχει η "Διαμαντής Μασούτης Α.Ε." είναι συσκευασμένα, ιδιωτικής της ετικέτας (Mr Grand) και αποτελούν μέρος της βασικής διατροφής καθώς και είδη ατομικής υγιεινής και οικιακής καθαριότητας άριστης ποιότητας. Αξίζει να αναφερθεί ότι η εταιρεία δεν διέκοψε την παροχή των ειδών ούτε κατά τις δύσκολες μέρες που βιώσαμε, εξαιτίας της πανδημίας».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018