Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Προσλήψεις σε Δήμο Λήμνου, Αγίου Ευστρατίου και Περιφερειακή Ενότητα μέσω ΟΑΕΔ
afoi poriazi
Προσλήψεις σε Δήμο Λήμνου, Αγίου Ευστρατίου και Περιφερειακή Ενότητα μέσω ΟΑΕΔ
25.09.2013 | 14:00

Προσλήψεις σε Δήμο Λήμνου, Αγίου Ευστρατίου και Περιφερειακή Ενότητα μέσω ΟΑΕΔ

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Δόθηκε η έγκριση του ΑΣΕΠ να αναρτηθεί η πρώτη προκήρυξη για την Κοινωφελή εργασία του ΟΑΕΔ με την οποία θα ξεκινά η διαδικασία για τις 58.000 προσλήψεις ανέργων.

Τα κριτήρια για την πρόσληψη μέσω της Κοινωφελής εργασίας του ΟΑΕΔ σε δήμους και φορείς του δημοσίου θα είναι η διάρκεια ανεργίας, το ετήσιο φορολογητέο εισόδημα, ατομικό ή οικογενειακό, η ηλικία των ανέργων, αλλά και η οικογενειακή κατάσταση του ανέργου. Η καθαρή αμοιβή θα είναι 490 ευρώ, ενώ όσοι είναι κάτω από 25 με το ποσό των 427 ευρώ .

Για το Δήμο Λήμνου, έχουν προκηρυχθεί 26 θέσεις, για τον Δήμο Αγίου Ευστρατίου 1 θέση και για την Περιφερική ενότητα Λήμνου 8 θέσεις.

Οι αιτήσεις συμμετοχής ξεκινούν από αύριο,26 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνονται στις 11 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι.

Όσο για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, οι άνεργοι θα κληθούν να υποβάλουν ηλεκτρονικό μία αίτηση συμμετοχής για την απασχόλησή τους στις προκηρυσσόμενες θέσεις στους δήμους, καθώς και έως τρεις επιβλέποντες φορείς κατά σειρά προτίμησης, στους οποίους επιθυμούν να προσληφθούν.

Στη συνέχεια, ο ΟΑΕΔ επεξεργάζεται ηλεκτρονικά τις αιτήσεις των υποψηφίων και κατατάσσει, με μηχανογραφικό τρόπο, τους υποψηφίους σε Προσωρινό Πίνακα Κατάταξης Ανέργων κατά φθίνουσα σειρά. Στον πίνακα αναγράφονται υποχρεωτικά ο Κωδικός Αριθμός, η συνολική βαθμολογία των υποψηφίων, οι μονάδες που αντιστοιχούν σε καθένα από τα κριτήρια κατάταξης, οι δηλωθέντες από αυτούς επιβλέποντες φορείς κατά σειρά προτίμησης, καθώς και ο Επιβλέπων Φορέας στον οποίο θα απασχοληθούν.

Θα ακολουθήσει η διαδικασία υποβολής ενστάσεων από τους υποψηφίους προς τον ΟΑΕΔ, η οποία πραγματοποιείται επίσης με ηλεκτρονικό τρόπο μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριών εργάσιμων ημερών και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της καταχώρισης των πινάκων στον διαδικτυακό τόπο του Οργανισμού.

Αιτήσεις στον ΟΑΕΔ μέσω Διαδικτύου ή ΚΕΠ Την ηλεκτρονική αίτηση μπορούν να αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα του οργανισμού (www.oaed.gr) και, μετά τη συμπλήρωσή της, να την αποστείλουν μέσω του συστήματος ηλεκτρονικών αιτήσεων (http://ait.oaed.gr/) στον ΟΑΕΔ.

Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων μπορεί να πραγματοποιηθεί και μέσω των ΚΕΠ, στην περίπτωση που ο εγγεγραμμένος άνεργος δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η ηλεκτρονική αίτηση του ανέργου επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης, όσον αφορά στα στοιχεία που περιλαμβάνονται και αναφέρονται σε αυτήν.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018