Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Δήμος Λήμνου προειδοποιεί: Όχι στη σπατάλη νερού – Θα επιβάλλονται πρόστιμα
afoi poriazi
Ο Δήμος Λήμνου προειδοποιεί: Όχι στη σπατάλη νερού – Θα επιβάλλονται πρόστιμα
10.06.2021 | 21:17

Ο Δήμος Λήμνου προειδοποιεί: Όχι στη σπατάλη νερού – Θα επιβάλλονται πρόστιμα

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Την προσοχή των δημοτών εφιστά η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Λήμνου καθώς, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, παρατηρείται σπατάλη νερού για «διάφορες άλλες χρήσεις όπως ποτίσματα κήπων και αγρών, πλύσιμο αυτοκινήτων κ.α.».

Για τον λόγο αυτό καλεί τους δημότες να περιορίζονται στην απαραίτητη χρήση νερού αφού τα αποθέματά του, σε συνδυασμό και με την άφιξη των επισκεπτών στο νησί μας, λιγοστεύουν. Μάλιστα, τονίζει ότι το προσεχές διάστημα συνεργεία του Δήμου θα πραγματοποιούν ελέγχους και στους παραβάτες θα επιβάλλονται τα ανάλογα πρόστιμα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Παρακαλούνται οι καταναλωτές νερού της Μύρινας και των λοιπών οικισμών να αποφεύγουν την άσκοπη σπατάλη του και να περιορίζονται στην απαραίτητη και αναγκαία χρήση του.

Παρατηρείται μια αλόγιστη σπατάλη για διάφορες άλλες χρήσεις όπως ποτίσματα κήπων και αγρών, πλύσιμο αυτοκινήτων κ.α.

Τα αποθέματα του νερού σε συνδυασμό και με την άφιξη των επισκεπτών στο νησί μας λιγοστεύουν και όλοι θα πρέπει να συμβάλλουμε με σχετική οικονομία και να μην σπαταλάμε άσκοπα το νερό ώστε να αποφύγουμε τυχόν διακοπές υδροδότησης.

Επειδή το νερό ως το πολυτιμότερο αγαθό, αποτελεί δικαίωμα κάθε κατοίκου, είναι σημαντικότατη η από κοινού προσπάθεια για την εξασφάλιση του.  

Το αμέσως επόμενο διάστημα , συνεργεία του Δήμου θα πραγματοποιούν επιτόπιους ελέγχους και στους παραβάτες θα επιβάλλονται τα ανάλογα πρόστιμα».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018