Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Εθελοντική δράση coaching για τους εκπαιδευτικούς των νησιών του Αιγαίου
Εθελοντική δράση coaching για τους εκπαιδευτικούς των νησιών του Αιγαίου
14.06.2021 | 14:02

Εθελοντική δράση coaching για τους εκπαιδευτικούς των νησιών του Αιγαίου

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Το εθελοντικό πρόγραμμα YOUR TIME OF POWER (η ώρα της δύναμής σου) είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία ανθρώπων που ασκούν το επάγγελμα του Coach στην Ελλάδα και πραγματοποιείται για 2η χρονιά. Όπως χαρακτηριστικά τονίζει η κα Βαρβάρα Ασημακοπούλου, που ηγείται της δράσης, το έργο ξεκίνησε το 2020 τη «Διεθνή Εβδομάδα Coaching» με σκοπό την υποστήριξη των κλάδων της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας που πλήττονταν από την παγκόσμια πανδημία. Το 2020 προσφέραμε δωρεάν ενισχυτικές συνεδρίες Coaching σε συνανθρώπους μας των επιχειρήσεων και του κλάδου υγείας.

Φέτος, επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας είναι ο/η Εκπαιδευτικός στα Νησιά του Αιγαίου με σκοπό να δείξουμε έμπρακτα την εκτίμησή μας, να τους ενισχύσουμε ατομικά και να αναδείξουμε το σπουδαίο και καταλυτικό έργο τους. Συγκεκριμένα των εκπαιδευτικών στις άκριες της επικράτειας -Ελλάδας, τον Ακρίτα Δάσκαλο/α.

Με την ευκαιρία της εθνικής επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, θεωρούμε ότι όπως και τότε η εκπαίδευση των νέων ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ως κρίσιμη επιλογή για την καλλιέργεια της ελληνικής παιδείας, για τη διαφύλαξη της κουλτούρας, της εθνικής συνείδησης, της ιστορίας και της διατήρησης της φλόγας άσβεστης για την απελευθέρωση της πατρίδας , έτσι και σήμερα χρειάζεται να είναι στο επίκεντρο της εθνικής προσπάθειας, για την ανασυγκρότηση και την ανάπτυξη της χώρας μας.

Τι προσφέρουμε:

  1. ATOMIKO COACHING

Ενισχύουμε μέσω coaching με 2 ατομικές δωρεάν διαδικτυακές συνεδρίες (2 Χ 45 λεπτά ή κάθε μία) κάθε Εκπαιδευτικό που θα εγγραφεί στο πρόγραμμα για το διάστημα Μάιος – Ιούνιος 2021.

Οφέλη για τον Εκπαιδευτικό: να εξερευνήσει σε ένα ασφαλές περιβάλλον μιας συνεδρίας coaching με έναν αξιόπιστο και έμπιστο Coach, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα, στις νέες συνθήκες, κατά την εξάσκηση του επαγγέλματός του και να βρει με ποιο τρόπο θα ανταπεξέλθει καλύτερα προς όφελος δικό του και των μαθητών του.

  1. WORKSHOP

Με την ολοκλήρωση των συνεδριών, οι Εκπαιδευτικοί θα συμμετάσχουν δωρεάν σε διαδικτυακό Workshop/Εργαστήριο όπου θα μυηθούν στις πιο βασικές δεξιότητες coaching ώστε να διευκολυνθούν στο έργο τους και την επικοινωνία με τους μαθητές, αλλά και στη ζωή τους γενικότερα.

Το έργο αυτό σχεδιάστηκε και προσφέρεται από τους αποφοίτους, τους φοιτητές και τους διδάσκοντες την επιστήμη και τέχνη του coaching στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Coaching Δεξιότητες & Εργαλεία στην Πράξη" https://bit.ly/cstpprogram που έχει πάρει διεθνή αναγνώριση και διαπίστευση ως ACSTH από τον ηγετικό διεθνή επαγγελματικό οργανισμό των coaches, International Coaching Federation.

Κίνητρό μας είναι η ηθική μας υποχρέωση ως Ελληνίδες και Έλληνες, ως πολίτες αλλά και    ως επαγγελματίες coaches, σε κάθε κρίση ατομική, ομαδική, εθνική, παγκόσμια, ο ρόλος μας είναι κατεξοχήν ωφέλιμος.

Για τη διάδοση του έργου αυτού επιθυμούμε τη συνεργασία με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και κάθε άλλο φορέα που εμπνέεται από αυτό το έργο.

Επίσης απευθυνόμαστε στους ίδιους τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς.

Πληροφορίες και συμμετοχές: +30 210 8160255

http://bit.ly/yourtimeofpower2021, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

your time of power

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018